Zagrebački velesajam napokon otvara sezonu sajmova – AMBIENTA uživo 

Autor: Promo , 18. listopad 2021. u 15:26

48. AMBIENTA, međunarodni salon namještaja, unutarnjeg uređenja i prateće industrije održava se od 21. do 24. listopada.

Zahvaljujući iznimnoj potpori Grada Zagreba te uz partnera Hrvatske šume, Ambienta i ove godine predstavlja kvalitativan i sadržajan izlagački program potvrđujući status nacionalnog središnjeg poslovnog događaja drvno-prerađivačke industrije i proizvodnje.  

S tematskim cjelinama Namještaj i unutarnje uređenje te industrijski program, Design zona, Art Fair Zagreb i Horeca programom zaokružuje priču o unutarnjem uređenju, dizajnu i pratećoj industriji. 

Salon je mjesto za inspiraciju u uređenju doma kao i za redizajn postojećih prostora. Povrh svega posebna cjelina – Design Zona predstavlja dizajnerske novitete u izradi namještaja, dok prateća izložba umjetnina –  Art Fair Zagreb donosi umjetničku nadogradnju djelima slikara, kipara i fotografa. U sklopu Salona posebno je zastupljen i Horeca, segment industrijskog programa opreme. 

Izdvajamo kolektivni nastup tvrtki članica Drvnog klastera Hercegovine, hrvatskih proizvođača namještaja – Tapetarija FranjićKauchInterijeri Sabljoproizvođači vrata i prozora Lokve te tvrtke Tepih centar i Möbel Land. Nakon 10 godina na Ambientu se vraća i ELGRAD, vodeći regionalni distributer pločastih materijala, pripadajućih okova i pribora za izradu namještaja po mjeri koji će svoju vlastitu ponudu upotpuniti i proizvodima tvrtki: Gemma B&D, Egger GmbH, Laminam S.p.a. i ostalim svojim partnerima. 

Na HORECA sektoru izdvajamo nastupe tvrtki Gastro stilAg Vebo (Slovenija), Termoklima Ivančić i Monte caffe. 

Prostorno naglašena Design Zona sadržajno težište stavlja na produkt dizajn – inovativnost,  funkcionalnost, estetiku i tehnologiju. Izuzetni primjerci dizajnerskih proizvoda koji su se mogli vidjeti na Ambienti, a u skladu sa svjetskim trendovima, izvrsno su primljeni i kod izlagača i kod posjetitelja.   Prikazat će se raznolika paleta proizvoda, dostupna sada i na hrvatskom tržištu koja objedinjuje sve potrebe modernog čovjeka, a s ciljem stvaranja ugodnog prostora za život i rad, bez obzira radi li se o interijerima, eksterijerima ili pojedinim produktima koji korisnicima oplemenjuju prostor. 

Osigurane su sve potrebne zaštitne mjere prema uputama Nacionalnog stožera civilne zaštite i Stožera civilne zaštite Grada Zagreba. 

Radno vrijeme Salona je od 10,00 do 19,00 sati, a ulaz slobodan uz predočenje EU digitalne COVID potvrde ili važećeg negativnog test (PCR do 72 sata, brzi antigenski do 48 sati).  

Djeca do 12 godina starosti ulaze bez ograničenja. 

Više informacija potražite na zv.hr i društvenim mrežama. 

Vidimo se u paviljonu 5 Zagrebačkog velesajma! 

New Report

Close