Zaboravite na ograničenja i slobodno komunicirajte putem čvorišta NFON kontakt-centra

Autor: Promo , 23. svibanj 2022. u 08:57
Foto: press

Komunikacija postaje sve raznolikija i orijentirana na klijente. Kontakt-centri stoga moraju biti dostupni brzo i putem svih kanala, bilo da se radi o telefonskom razgovoru ili web-konferenciji. To se lako može postići ako tvrtka upotrebljava kontakt-centar u oblaku.

Čak i mala i srednja poduzeća danas mogu iskoristiti prednosti usluga poslovnog kontakt centra u oblaku po pristupačnoj cijeni. Uz tvrtku NFON, jednog od vodećih pružatelja takvih tehnoloških usluga, nema ograničenja. Upotrijebite li njihove usluge, neće ih biti ni za vas.

Tvrtke primaju brojne zahtjeve klijenata putem sve većeg broja komunikacijskih kanala. S kontakt-centrom to više nije problem jer se na jednom mjestu može upravljati s više kanala, kontakata i lokacija, što procese čini učinkovitijima. Rješenja tvrtke NFON istovremeno jamče da će svaki zahtjev biti riješen na najbolji mogući način. Više od toga ne možete ni poželjeti.

Najbolje korisničko iskustvo

Pružanje najboljeg korisničkog iskustva ključno je za stjecanje novih klijenata i dugoročnu suradnju. Kako klijenti ne bi postali nezadovoljni, danas vrijedi pravilo da odgovor očekuju u roku od 24 sata. Klijenti, s druge strane, do tvrtki dolaze putem raznih kanala, bilo putem e-pošte, telefona ili sve više putem aplikacija za razgovore kao što su Facebook Messenger ili WhatsApp. I na svim kanalima mora im se odgovoriti što prije.

Softver kontakt-centra stoga bi trebao kombinirati sve te kanale kako bi se olakšala nesmetana višekanalna komunikacija. Nadalje, upiti poslani putem interneta ili na društvenim mrežama trebali bi se automatski usmjeriti na agenta s odgovarajućim znanjem, što ubrzava odgovaranje i osigurava zadovoljavajuće korisničko iskustvo. Međutim, kontakt-centar može raditi učinkovito samo ako je njegov tim dobro opremljen i pravilno iskorišten. Pa pogledajmo.

Kako NFON Contact Center donosi slobodu komunikacije?

Novi NFON Contact Center Hub nudi sve prednosti modernih rješenja za kontakt-centar u oblaku. Zahvaljujući intuitivnom korisničkom sučelju, tim kontakt-centra uvijek će imati jasan pregled svih komunikacijskih kanala.

Za upravljanje tim kanalima postoji portal prilagođen korisniku koji podatke u stvarnom vremenu prikazuju na prilagodljivoj upravljačkoj ploči – i to za sve kanale.

NFON Contact Center Hub može se integrirati u postojeće CRM-ove, Microsoft Teams i slično. U CRM-u također možete imati povijest kontakata s klijentima zajedno s kontaktnim podacima, podacima o tvrtki i prilozima, a sve se prikazuje u gotovo svakom komunikacijskom kanalu.

Pritiskom gumba može se i integrirati alat za čavrljanje i glasovni bot koji se temelji na umjetnoj inteligenciji ili se može konfigurirati sustav glasovnog odgovora putem glasovnog asistenta.

Vaši udaljeni zaposlenici rado će preusmjeriti svoje pozive na mobilne uređaje, za koje su također dostupne opsežne značajke izvješćivanja. Zaposlenici imaju putem pametnog telefona čak potpuni pristup središnjoj bazi – kao što je to slučaj u uredu. Nadalje, alat za pomoć integrira e-poštu tvrtke i može spremiti sve kontaktne podatke i povezanu povijest komunikacije, zajedno s dokumentima i zapisima.

CASHBACK do kraja lipnja 2022.

Do kraja lipnja 2022. NFON nudi kampanju CASHBACK za tvrtke. Partneri pritom ne gube proviziju, a od NFON-a dobivate „leadove” koji vam omogućuju trenutačnu mogućnost prodaje.

Kad stari telefonski sustav mijenjate za NFON, zamjenu plaća NFON. Više o kampanji i uvjetima pročitajte NA OVOJ POVEZNICI.

New Report

Close