Vaša prilika za investiciju u rezidencije na jedinstvenoj jadranskoj lokaciji!

Autor: Poslovni.hr , 26. travanj 2024. u 08:04

Otkrijte savršenu ravnotežu luksuza i prirodnih ljepota s Molum Hotel & Residences!

Otkrijte savršenu ravnotežu luksuza i prirodnih ljepota s Molum Hotel & Residences!

Čeka Vas prilika za investiciju u ekskluzivne rezidencije u samom središtu jadranske obale. Smještene u predivnom Sv. Filipu i Jakovu, naše rezidencije sa 1, 2 ili 3 spavaće sobe, dostupne od 203.056 EUR, nude ne samo izuzetnu investicijsku priliku s garantiranim godišnjim prinosom od 5% (u prve 4 godine poslovanja naselja) s potencijalom do 7,5% na više, već i mjesto koje možete nazvati domom, okruženo spektakularnim krajolikom i bogatom kulturom.

Zašto odabrati Molum Hotel & Residences?

  • Potpuno upravljani objekt: Uživajte u bezbrižnom vlasništvu zahvaljujući našem profesionalnom timu koji se u potpunosti vodi vašim željama i potrebama.
  • Izuzetna lokacija: Neposredna blizina plaže i premium položaj u Sv. Filipu i Jakovu, čine ih idealnim mjestom za one koji traže harmoniju prirode, kulture i luksuza.
  • Povezanost: Savršeno povezani s ostatkom Europe, Molum rezidencije su idealna automobilska destinacija. Na samo 25 minuta udaljenosti od zračne luke Zadar i sat vremena od zračne luke Split pristupačnost je zajamčena.

Otkrijte raj na zemlji. Sv. Filip i Jakov nije samo vaša buduća investicijska destinacija; to je mjesto gdje se snovi, priroda i kultura susreću. Smješten u neposrednoj blizini Nacionalnih parkova Krka i Kornati, samo sat vremena od čarobnih Plitvičkih jezera, ovaj biser Jadrana idealan je za ljubitelje prirode željne istraživanja. Uživajte u miru i tišini ili se upustite u avanture koje nude ove spektakularne lokacije, dok vaša investicija radi za vas.

Za svakog ponešto. Bilo da ste ljubitelji povijesti, kulture ili jednostavno želite uživati u kristalno čistom moru i sunčanim danima, Sv. Filip i Jakov nudi savršenu ravnotežu. Od povijesnih spomenika i kulturnih događanja do opuštajućih dana provedenih uz more, ova lokacija nudi sve što vam srce može poželjeti.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku! Zamislite svoje jutro s pogledom na beskrajno plavetnilo Jadrana, dane ispunjene istraživanjem nacionalnih parkova i večeri u znaku mediteranske kulture i kuhinje. To može biti vaša svakodnevnica. Investirajte u svoju budućnost s Molum Hotel & Residences.

Posjetite molumrealestate.com danas, kontaktirajte nas i postanite dio ove nevjerojatne priče. Vaša buduća investicija čeka.

New Report

Close