U Hrvatsku dolazi kompanija zaslužna za digitalnu transformaciju prodaje i marketinga brojnih velikih EU tvrtki

Autor: Promo , 24. listopad 2022. u 06:22
Foto: Frodx

FrodX se potvrdio diljem Europe kao pouzdan partner velikim i srednjim tvrtkama, koje ga već dugi niz godina prepoznaju kao poslovnog integratora za poticanje rasta poslovanja i unapređenja korisničkog iskustva kroz digitalizaciju procesa

FrodX potvrdio se diljem Europe kao pouzdan partner velikim i srednjim tvrtkama, koje ga već dugi niz godina prepoznaju kao implementatora digitalnih rješenja za poticanje rasta poslovanja i unaprjeđenja korisničkog iskustva kroz digitalnu transformaciju.

Uspješna kompanija sa sjedištem u glavnom gradu Slovenije FrodX dokazala se diljem Europe i svijeta kao pouzdan partner velikim i srednjim tvrtkama, koje ga već dugi niz godina prepoznaju kao partnera za poticanje rasta poslovanja te unaprjeđenje i digitalizaciju korisničkog iskustva kupaca. Cilj FrodX-a je putem inovativnih usluga i rješenja kroz prodajnu i marketinšku transformaciju unaprijediti poslovanje i ponuditi što kvalitetnije, kupcima zanimljive i korisne proizvode. Jedinstven je po tome što ujedinjuje komplementarna znanja iz područja businessa, informacijskih tehnologija i umjetne inteligencije, ekonomije, marketinga i tržišnog komuniciranja, psihologije i antropologije kako bi osigurao svojim partnerima da generiraju rast i optimiziraju korisničko iskustvo.

FrodX je kao konzultant i implementator marketinške tehnologije svojim inovacijama pomogao brojnim europskim i svjetskim tvrtkama u 26 zemalja transformirati marketing, prodaju, proizvode te brigu o kupcima. Uskoro će i hrvatske tvrtke imati mogućnost s konzultantima i stručnjacima iz FrodX-a unaprijediti svoje prodajne i marketinške rezultate zahvaljujući cjelovitim rješenjima koja povezuju kompanije s kupcima na način kako to kupci očekuju.

Jedinstvena, klijentu prilagođena poslovna rješenja koja na marketing i prodaju gledaju iz druge perspektive te holistički pristup, tvrtkama olakšavaju prilagodbu digitalnim alatima i pripremaju ih za uspješnu poslovnu transformaciju. FrodX je partner vodećih svjetskih tehnoloških kompanija poput Microsofta i Hubspota, te SAP partner sa statusom Zlatnog partnera za korisnička iskustva.

Besplatan FrodX Executive Summit

U povodu pokretanja poslovanja na hrvatskom tržištu FrodX u Zagrebu organizira besplatan FrodX Executive Summit “Kako uspješno pokrenuti projekt digitalizacije marketinga, prodaje, proizvoda i usluga?”, koji će se održati 26. listopada u hotelu DoubleTree by Hilton, Ulica grada Vukovara 269A. Prilika je to koju ne bi smjeli propustiti menadžeri kompanija zaduženi za prodaju i marketing u B2C industriji. Na konferenciji će se predstaviti najnovija poslovna i tehnološka rješenja za unaprjeđenje marketinga, prodaje, proizvoda i usluga, a bit će to i prigoda za razmjenu iskustava i ideja.

Kako uspješno provesti digitalizaciju, kako unaprijediti tržišnu konkurentnost uz pomoć digitalizacije poslovnih procesa te kako iskoristiti sve pogodnosti koje tehnologija donosi, sudionici će doznati od vodećih stručnjaka na tom području. Također, na Summitu će doznati koji su koraci potrebni za uspješnu provedbu digitalizacije, uz konkretne primjere iz prakse. Ovaj složen i izazovan proces zahtijeva promjenu poslovnih modela i prilagodbu novoj tržišnoj realnosti.

Foto: FrodX

Svoje bogato znanje i iskustvo podijelit će stručni predavači iza kojih stoji velik broj uspješno provedenih procesa digitalizacije: Anita Lacmanović, direktorica tvrtke SAP Hrvatska, Dejan Blatnik, direktor FRODX-a Hrvatska, Igor Pauletič, direktor FRODX-a, i Robert Trnovec, ovlašteni predstavnik Uprave za digitalizaciju, Zavarovalnice Triglav d.d.. Na Okruglom stolu „Kako uspješno pokrenuti projekt digitalizacije marketinga, prodaje, proizvoda i usluga?“, koji će moderirati Dejan Blatnik iz FrodX-a Hrvatska, sudjelovat će Tomislav Ćurić (Iskon Internet), Petra Wagner (Mladinska knjiga Založba) te Miša Živić (Leanpay). Ukoliko planirate napraviti iskorak u svom poslovanju, pridružite nam se na FrodX Executive Summitu.

Iskoristite sve mogućnosti koje donosi digitalna transformacija

Kao svojevrsni nastavak Summita, dan kasnije FrodX organizira dva webinara korisna za marketingaše, prodaju i sve koji su u kompanijama zaduženi za brigu o klijentima: “Što može umjetna inteligencija učiniti za vaš marketing i vaše klijente?” i “Kako pokrenuti program vjernosti?”.

Promijenjeno ponašanje kupaca koji su “uvijek on-line” zahtijeva drugačiji pristup i nove tehnologije, kao i prilagodbu portfelja proizvoda, kako bi se korisničko iskustvo podiglo na novu razinu na kojoj se kupci mogu povezati s tvrtkom, kako tijekom, tako i nakon kupnje. Prema iskustvima FrodX-a to je jedini način da se dugoročno održi zadovoljstvo i vjernost klijenata.

Uz pomoć napredne tehnologije i vlastitih vrhunskih stručnjaka FrodX dugi niz godina pomaže tvrtkama da uspostave i zadrže održiv način poslovanja i usmjerava tvrtke i njihove klijente do najboljega mogućega korisničkog iskustva, kroz transformaciju marketinga, prodaje, proizvoda i usluga.

Uz FrodX, iskoristite sve mogućnosti koje donosi digitalna transformacija i unaprijedite svoje poslovanje.

Prijavite se na Summit i doznajte kako uspješno pokrenuti i provesti projekt digitalizacije marketinga, prodaje, proizvoda i usluga: summit.frodx.com

New Report

Close