U Hrvatskoj možete kupiti neke od najprestižnijih svjetskih marki jahti

Autor: Promo , 11. travanj 2023. u 16:42
Foto: Master Yachting

Godina obljetnice vodećeg europskog distributera za jahte MASTER YACHTING koji je svom portfelju dodao kao krunu poslovanja SANLORENZO brend luksuznih jahti. Jahte se grade u talijanskom brodogradilištu La Spezia u skladu s idejama i željama vlasnika kao jedinstveno iskustvo u dizajnu uz nadzor svjetski poznatog arhitekte Piera Lissonia.

Ništa nije poput “vaše” Sanlorenzo jahte, čak ni još jedan Sanlorenzo. Savršena je to jahta za pronicljive putnike. Od sada možete pronaći Sanlorenzo jahtu iz snova u svojoj regiji te uz pomoć prodajnih stručnjaka doživjeti kompletan ugođaj kupovine ove jahte, obilazak brodogradilišta i aktivno sudjelovati u gradnji bilo za privatne svrhe ili charter investiciju. Hrvatska je prepoznata kao jedinstvena destinacija s preko tisuću divnih otoka, ali još uvijek nedovoljno pokrivena luksuznim plovilima za goste kakve većina destinacija priželjkuje. Tijekom aktivne charter sezone na Jadranu je potražnja sve veća čemu svjedočimo u dnevnoj komunikaciji s gotovom svim charter agencijama u Hrvatskoj i svijetu koji su ujedno naši kupci i za druge vrste plovila, kažu nam iz austrijske tvrtke Master Yachting.

Sanlorenzo je brend koji postoji više od 60 godina i zasluženo uživa ugled u proizvodnji visoko kvalitetnih, luksuznih jahti. Fokus na prilagođeni dizajn i pozornost na detalje izdvajaju ih ostalih marki jahti. Bliska suradnja s klijentima omogućava kreiranje jedinstvene i personalizirane jahte koja zadovoljavaju individualne potrebe i želje. Cijene jahti odražavaju visoku razinu majstorstva i pažnje posvećene detaljima koji ulazi u svaki aspekt njihovog dizajna i konstrukcije.

Foto: Master Yachting

Sanlorenzo je predan održivosti i odgovornosti prema okolišu. Tvrtka koristi ekološke materijale gdje god je to moguće, a njezine su jahte dizajnirane s održivošću na umu. Sanlorenzo vjeruje da budućnost jahtinga leži u odgovornom i održivom poslovanju. Također, Sanlorenzo jahte izgrađene su na najvišem nivou, standardima koji koriste samo najfinije materijale i komponente, što znači da nisu samo luksuzni, već i pouzdani i sigurni. Klijenti razumiju da ulaganje u Sanlorenzo jahtu znači dobivanje najboljeg u smislu kvalitete i vrijednosti. Svi zainteresirani kupci mogu posjetiti proizvodne linije u 3 različita brodogradilišta u Italiji, zaključuju iz tvrtke Master Yachting.

Foto: Master Yachting

Master Yachting je osnovan prije 45 godina, a Franz Schillinger i Peter Schmid kroz godine su ga izgradili u jednog od najuspješnijih igrača u europskoj trgovini jahtama. Franz Schillinger je kupio Master Yachting sa svojim dugogodišnjim poslovnim partnerom Peterom Schmidom 2011., nakon tri godine restrukturiranja. Visoka razina osobnog angažmana brzo se odrazila u rezultatima. Schmid se prvenstveno brinuo o financijama i administraciji, a Schillinger o prodaji i marketingu: svatko je radio ono u čemu je bio najbolji i čemu se najviše volio posvetiti. Prodaja se povećavala iz godine u godinu; od 2015. do 2018. Master Yachting je bio nenadmašan u prodaji Lagoona u cijeloj Europi, a 2019. čak i najbolji na svijetu.

Tajna uspjeha je, uz naporan rad, bila objasniti dodanu vrijednost ulaganja u čarter jahte vlasnicima i tako znatno proširiti ciljnu skupinu potencijalnih vlasnika jahti. Master Yachting je 2016. otvorio ured u Münchenu, za tržišta od Münchena do Düsseldorfa, uz prodajni ured u Zürichu. Osim toga, asortiman proizvoda proširen je 2019. sa Sanlorenzo Yachts, čime je udvostručen obujam prodaje modela kuća Beneteau, Lagoon i Frauscher. Paralelno s time, Schillinger i Schmid su doveli mlade snage u kuću: Marcela Glaubackera iz Düsseldorfa kao operativnog direktora Master Yachting GmbH, Švicarca Corneliusa Kistlera na čelo kćeri-tvrtke Sanlorenzo South Central Europe d.o.o., i Zagrepčanina Dina Mehuna kao voditelja postprodaje za obje tvrtke.

Više o svemu saznajte na MASTERYACHTING.COM

New Report

Close