Traže se nevjerojatni mladi poduzetnici!

Autor: Promo , 12. svibanj 2022. u 08:00

U tijeku je natječaj Nevjerojatni, program podrške za poduzetnike koji drugu godinu za redom provodi ACT Grupa u partnerstvu s Raiffeisenbank Hrvatska.

Natječaj je otvoren do 31. svibnja 2022. Namijenjen je mladim poduzetnicima i poduzetnicama, do 35 godina starosti, čije su tvrtke registrirane u Hrvatskoj i to minimalno godinu dana do roka prijave. Prijave su formatu video poruke i podnose se na www.nevjerojatni.hr/prijavi-se.

Od pristiglih prijava podržat će se 6 poduzeća koja će biti odabrana u lipnju 2022. Podrška uključuje mentorstvo za razvoj poduzeća od strane iskusnih profesionalaca iz mentorske mreže ACT Grupe i stručnjaka iz Raiffeisenbank Hrvatska, potporu u obliku usluga u vrijednosti 5.000 EUR. Osim toga u sklopu programa bit će organizirane edukacije o marketingu, prodaji, strategiji i financijama, ovisno o stvarnim potrebama korisnika i korisnica programa.

Uključenim mladim poduzetnicama i poduzetnicima program osigurava i promociju. Naime, program Nevjerojatni je nastao s ciljem da donese vidljivost dobrim poduzetničkim pričama i poveća uvažavanje mladih u poduzetništvu.

Ana Brigović, ACT Grupa

“Uz tehničku i mentorsku podršku koju pružamo dobitnicima, na platformi Nevjerojatni.hr smo podijelili 50-ak inspirativnih poduzetničkih priča. Željeli smo da i drugi čuju i nadahnu se pričama koje mi slušamo svakodnevno, o mladim ljudima diljem Hrvatske koji svojom ustrajnošću, optimizmom i marljivim radom stvaraju dobro – od zapošljavanja, do dobra za zajednicu, ali i inovacija i ostalih pokretača razvoja ekonomije.” pojasnila je Ana Brigović iz ACT Grupe.

U ACT Grupi i RBA su svjesni da je za biti poduzetnik potrebna visoka razina upornosti, optimizma i tolerancije spram nepoznanica i rizika. Posebice ako se radi o mladim poduzetnicima koji, uz sve standardne boljke hrvatskog poduzetništva, imaju i specifične probleme, i prema kojoj često vlada nerazumijevanje i nepovjerenje jer ih se smatra neiskusnima. Baš zato je ovaj program usmjeren upravo njima. A osim što im daje vidljivost i toliko potrebnu podršku, program Nevjerojatni ih povezuje i aktivno potiče suradnju među mladim hrvatskim poduzetnicima, otvarajući im tako nova tržišta i prilike za predstavljanje novim klijentima i kupcima.

U mladim poduzetnicima vidimo budućnost, pa ih pozivamo da nam se jave da ispričamo i njihove priče i tako polako gradimo snažnu zajednicu koja će doprinijeti ekonomskom rastu u Hrvatskoj, poručuju iz ACT Grupe.

New Report

Close