Tifon i dalje širi svoje poslovanje: otvorena dva nova prodajna mjesta na A3

Autor: Promo , 16. travanj 2022. u 10:56

Riječ je o strateški važnom cestovnom koridoru koji spaja Zagreb s istokom i zemljama u susjedstvu, a kojim dnevno prođe i do 20 tisuća vozila.

Tifon d.o.o., član MOL Grupe, otvorio je dva nova prodajna mjesta na autoputu A3, čime je nastavio s intenzivnim širenjem svoje mreže benzinskih postaja u Hrvatskoj. Moderno opremljena prodajna mjesta nalaze se na lokaciji Gračenica, na autocesti A3 Zagreb – Lipovac. Osim benzinske postaje u Sisku, Tifon je od sada u  Sisačko-moslavačkoj županiji prisutan s još dva prodajna mjesta.

Ovim širenjem, Tifon u Hrvatskoj broji ukupno 49 benzinskih postaja, a tijekom 2022. planira i daljnja širenja svoje mreže. Najnovija greenfield-investicija u Hrvatskoj dodatno će učvrstiti Tifonovu poziciju na domaćem tržištu prodaje aditiviranih goriva te osigurati nova radna mjesta za oko 30 ljudi iz općine Popovača.

Povodom otvorenja, Siniša Komnenović, predsjednik Uprave Tifona, naglasio je značaj prodajnih mjesta Gračenica za Tifonovu razvoju strategiju: „U 2022. godini nastavljamo s trendom rasta i strateškim ulaganjima u razvoj prodajnih mjesta s najkvalitetnijim gorivom i iznimnom gastro ponudom. Naši su kupci navikli na premium kvalitetu Tifon benzinskih postaja, stoga mi je iznimno drago što će od danas i putnici na ovom dijelu autoceste A3 moći koristiti naše vrhunske usluge i proizvode, koji u velikoj mjeri olakšavaju putovanja.“

Tifonove benzinske postaje Gračenica kupcima nude visoko-kvalitetna EVO goriva, pri čemu sva EVO dizelska i benzinska goriva sadrže aditive i poboljšana su inovativnom i inteligentnom EVOTECH formulom. Riječ je o aditivima koji dokazano omogućuju dugotrajan učinak čišćenja motora, suzbijanje korozije te smanjuje trenje kod benzinskih te pjenjenje kod dizelskih motora.

Ponudu prodajnih mjesta Gračenica čini širok portfelj proizvoda i usluga u Fresh Corner bistroima poput razne vrste ukusnih sendviča, svježi pekarski proizvodi, pa su tako u ponudi slana i slatka peciva te kroasani. Za one željne laganog, a hranjivog obroka, na raspolaganju su svježe pripremljene sezonske salate, voćni smoothieji i svježe cijeđeni sokovi.

Ugodan ambijent, širok izbor hrane i pića, uz dodatne sadržaje poput odmorišta i dječjeg igrališta omogućuju putnicima na autocesti A3 osvježenje i predah od putovanja te siguran nastavak puta.

New Report

Close