Real grupa – najbolji partner klijentima već skoro 15 godina

Autor: PD VL native tim , 17. prosinac 2021. u 08:12
Foto: Native

Budućnost Real grupe je u pružanju jedinstvenog iskustva klijentima kroz sinergiju djelovanja svih odjela i partnerski odnos 365 dana u godini.

Agencija za tržišno komuniciranje Real grupa na čijem je čelu Krešimir Renzo Prosoli najveća je agencija u Hrvatskoj i jedna od tri ključne agencije na tržištu regije. Uz full service pristup pruža usluge integrirane marketinške komunikacije. Svoju vodeću poziciju na tržištu izgradila je kroz izvrsnost u stvaranju i realizaciji  medijskih strategija, kreativnih komunikacijskih platformi, PR i event management-u, digital signage-u te organizaciji i produkciji posebnih projekata.

Agencija je osnovana 2007. i od samog početka ima viziju: Biti agencija koja je partner klijentima, suradnicima i medijima. Neovisna agencija, koja je 100% u privatnom vlasništvu, partner je klijentima iz svih sektora i kategorija na čak 9 tržišta i na 2 kontinenta.

DNA Real grupe čine ljudi – najbolji profesionalci koji zajedno stvaraju vrhunske rezultate. Agencija je narasla od par entuzijasta 2007. do 190 zaposlenih danas. Realov tim je organiziran u četiri dinamična odjela – media planiranje i zakup, kreativa, digital te PR&eventi.

2020. godina, iako prijelomna u poslovanju na mnogo načina, Realu je donijela titulu prve agencije na hrvatskom tržištu prema RECMA izvještaju. Sa skoro 20% ukupnog tržišta Real grupa je agencija s najvišim tržišnim rastom od 34% u odnosu na 2019., a zapošljavanje novih snaga poraslo je za 30%. Osim vodećeg mjesta u Hrvatskoj, Real grupa se nalazi među top tri regionalne agencije i odgovorna je za medijske strategije klijenata na nekoliko tržišta regije – u Sloveniji, Bosni i Hercegovini, Srbiji i Crnoj Gori.

Osim što je pozicionirana na vrhu medijske industrije, agencija Real grupa je uspješna i na području produkcije projekata. Radeći s partnerima na kulturno umjetničkim projektima od nacionalnog značaja kreira se dodatni interes javnosti za znanost, umjetnost i uspješne hrvatske priče. Time se radi i na promociji Hrvatske kao zemlje velikih izumitelja, znanstvenika, umjetnika, sportaša i drugih velikana.

Multimedijska izložba Nikola Tesla – Mind from the Future inspirirana jednim od najvećih svjetskih genijalaca u Zagrebu i Budimpešti predstavila je javnosti sasvim drugačiji pogled na Nikolu Teslu. Izložbom Hrvatska svijetu u Meštrovićevu paviljonu približila su se posjetiteljima nevjerojatna dostignuća hrvatskih znanstvenika i umjetnika koji su imali globalni utjecaj. Murtić 100 projekt je kojim se obilježilo 100 godina od rođenja Ede Murtića, neprikosnovenog velikana hrvatske moderne umjetnosti koji je osvojio Hrvatsku i svijet svojim stvaralaštvom.

Posljednji u nizu produkcijskih projekata je organizacija hrvatskog paviljona za EXPO 2020 u Dubaiju s tvrtkama Architect Ante Vrban i Morium. EXPO 2020 Dubai impozantna je kulturna i poslovna manifestacija otvorena za svu javnost od 1. listopada 2021. i do 31. ožujka 2022., a tema ove godine je „Connecting Minds, Creating the Future”. Očekuje se da će privući 25 milijuna posjetitelja, a predstavljaju se čak 192 zemlje svijeta. Hrvatska će se na EXPO 2020 u Dubaiju predstaviti kao zemlja inovativnih projekata, ideja, izuma i kreativnih pojedinaca.

Budućnost Real grupe je u pružanju jedinstvenog iskustva klijentima kroz sinergiju djelovanja svih odjela i partnerski odnos 365 dana u godini.

Sadržaj omogućila Real Grupa

New Report

Close