Poziv na podnošenje ponuda za kupnju i stjecanje poslovnih udjela u društvu Konsolidator d.o.o.

Autor: Promo , 02. ožujak 2022. u 07:37
FOTO: Unsplash/Ilustracija

Ovim putem Inspire, u svoje ime, a za račun Fonda, poziva zainteresirane osobe na podnošenje ponuda za kupnju i stjecanje Poslovnih udjela u Konsolidatoru.

Društvo Inspire Investments d.o.o. za upravljanje alternativnim investicijskim fondovima sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Andrije Hebranga 34, OIB: 62573520714 (u daljnjem tekstu: Inspire) u svoje ime, a za račun fonda Inspirio FGS otvoreni alternativni investicijski fond rizičnog kapitala s privatnom ponudom u likvidaciji (u daljnjem tekstu: Fond), drži sve poslovne udjele u društvu posebne namjene Konsolidator društvo s ograničenom odgovornošću za upravljačke djelatnosti sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Andrije Hebranga 34, OIB: 73678065415 (u daljnjem tekstu: Konsolidator), i to jedan poslovni udio nominalnog iznosa 20.000,00 (dvadeset tisuća) kuna i jedan poslovni udio nominalnog iznosa 10.000,00 (deset tisuća) kuna (u daljnjem tekstu: Poslovni udjeli).

Konsolidator drži dionice društva Dalekovod, dioničko društvo za inženjering, proizvodnju i izgradnju sa sjedištem u Zagrebu, Ulica Marijana Čavića 4, OIB: 47911242222 (u daljnjem tekstu: Dalekovod)

Na dan 31. prosinca 2021. godine Konsolidator je imao ukupno 150.000 redovnih dionica Dalekovoda na ime, nominalnog iznosa 10,00 kuna svaka, koje dionice se u depozitoriju Središnjeg klirinškog depozitarnog društva d.d. vode pod oznakom DLKV-R-A, ISIN: HRDLKVRA0006 (u daljnjem tekstu: Dionice), pri čemu Inspire skreće pažnju kako je Konsolidator u međuvremenu na organiziranom tržištu Zagrebačke burze d.d. otpustio (prodao) određenu količinu Dionica, a što zadržava pravo nastaviti činiti i za vrijeme prikupljanja ponuda za kupnju i stjecanje Poslovnih udjela u Konsolidatoru.

Ovim putem Inspire, u svoje ime, a za račun Fonda, poziva zainteresirane osobe na podnošenje ponuda za kupnju i stjecanje Poslovnih udjela u Konsolidatoru.

Detaljne upute o uvjetima i načinu podnošenja ponuda dostupne su na internetskim stranicama Inspire-a (www.inspire.investments), a za sva eventualna pitanja i/ili pojašnjenja sa svim tim u svezi molimo kontaktirajte nas na e-mail info@inspire.investments.

INSPIRE INVESTMENTS d.o.o.

New Report

Close