Potrebno Vam je novo vozilo u poslovne svrhe? Na Vama je samo da odaberete vozilo koje želite

Autor: Promo , 23. svibanj 2023. u 14:17
Foto: Hertz

Bez obzira radi li se o multinacionalnoj kompaniji ili malom poduzetniku, Hertz nudi personalizirana rješenja prilagođena potrebama svake pojedine tvrtke.

Tvrtka Hertz jedna je od najvećih rent-a-car organizacija u svijetu. U Hrvatskoj djeluje kao franšizna tvrtka Hertz International i korisnicima pruža usluge dnevnog najma vozila, mjesečnog i dugoročnog najma vozila, te upravljanja voznim parkom.

S današnjim ubrzanim tempom poslovanja, tvrtke se okreću rješenjima koja će im povećati konkurentnost i unaprijediti osnovnu djelatnost. Ova težnja za konstantnim napretkom i održivom prednošću uobičajeno zahtjeva vrijeme, sredstva i resurse. Hertz je ovdje da tvrtkama omogući najbolje rješenje kada su u pitanju prijevozna sredstva odnosno vozni park. Bez obzira radi li se o multinacionalnoj kompaniji ili malom poduzetniku, Hertz nudi personalizirana rješenja prilagođena potrebama svake pojedine tvrtke.

Usluga dugoročnog najma omogućuje tvrtkama da koriste jedno ili više vozila određeno vremensko razdoblje, u zamjenu za fiksno mjesečno plaćanje.

Drugim riječima, ova vrsta outsourcinga upravljanja voznim parkom daje potpuno pravo korištenja vozila, a uklanja financijsko opterećenje povezano s posjedovanjem i održavanjem te administrativnu papirologiju.

Usluga podrazumijeva dugoročni najam automobila s uključenim uslugama održavanja automobila, poput: registracije i osiguranja, servisiranja i popravaka, pomoći na cesti 24/7, zamjene ljetnih i zimskih guma te druge potrebne usluge pri korištenju vozila u ugovornom razdoblju.

Prilikom odabira vozila za dugoročni najam, tvrtke imaju mogućnost odabira između vozila iz flote ili potpuno novih vozila iz cjelokupne ponude vozila na hrvatskom tržištu.

Idealna opcija za tvrtke koje žele imati nova vozila s tehnologijama najnovije generacije, a ne žele dugoročno opteretiti svoj proračun te svoje vrijeme i resurse žele usredotočiti na primarnu djelatnost.

ZAŠTO BAŠ HERTZ?

  • Brza i pouzdana usluga od rezervacije sve do povratka vozila
  • Širok spektar vozila te novi modeli vozila
  • Personalizirana usluga
  • Mogućnost izbora (vrste i trajanja najma)
  • Mogućnost najma vozila s prijeđenih 0 km
  • 24/7 „Hertz asistencija“ pomoć na cesti
  • Dodijeljen osobni savjetnik

 

New Report

Close