Postignite veću produktivnost s trajnom licencom za Microsoft Office 2021 već od 15€ i za Windows 11 već od 10€ na Godeal24

Autor: Promo , 16. travanj 2024. u 07:05

Koliko je pouzdan GoDeal24 u potpunosti se možete uvjeriti na TrustPilotu gdje je tvrtka ocjenjena kao “izvrsna i odlična” u 98% recenzija.

Bez obzira u kojoj industriji radite, rukovanje osjetljivim dokumentima, pregledavanje važnih e-pošta i ostajanje fokusiran na zadatke dovoljno je da vam zavrti glavu. No, ako još uvijek koristite osnovne aplikacije za obavljanje poslova, možda je vrijeme da počnete razmišljati o načinima kako učiniti svoj radni proces produktivnijim. Kada je u pitanju softver koji vam pomaže da budete učinkovitiji, Microsoft vlada. Ovo je odlična prilika da ostvarite značajne uštede na Microsoft Office i Windows OS tijekom Godeal24 specijalne prodaje. Najbolje ocijenjeni paket, Microsoft Office Professional 2021, trenutno je dostupan za 25.25€ (redovna cijena 299€). Kupovinom ove doživotne licence, ove verzije programa iz 2021. godine poput Word, Excel, Outlook i PowerPoint opremljene su za zadovoljenje potreba većine korisnika. Preuzmite vođstvo u svojim zadacima i dopustite aplikacijama u Microsoft Office Professional 2021 da vam olakšaju život!

Osigurajte Microsoft Office s 90% popusta na redovnu cijenu!

Pokretanje najnovijeg operativnog sustava sjajan je način osiguravanja najboljih alata za produktivnost i najjače sigurnosti za vaše računalo. Dakle, ako još niste nadogradili svoje računalo na Windows 11 Professional, sada je pravo vrijeme. Možete nadograditi za samo 13.25€ (redovna cijena 199€) na Godeal24. Jednom kada počnete istraživati, primijetit ćete potpuno integriranog Windows Copilot. To je potpuno novi virtualni pomoćnik s umjetnom inteligencijom koji može obavljati sve, od odgovaranja na pitanja do obavljanja osnovnih zadataka – puno moćniji od ChatGPT. Nadogradite sposobnosti svog računala kada dobijete doživotni pristup Windows 11 Pro za samo 13.25€.

Ograničena ponuda! Doživotni Windows ključevi već od 6€!

Windows plus Microsoft Office paketi – 62% popusta uz kupon GG62

Veleprodajne ponude, nevjerojatne cijene!

Up to 50% off on More Windows and Office! (coupon code “GG50“)

Kako kupiti aktivacijski ključ?

Nakon odabira artikla, krenutie u proces kupnje, nastavite kao gost (ili kreirajte novi račun), a zatim ispunite polja s traženim podacima za račun.

Odaberite CWALLETCO kao platformu plaćanja i nastavite na sljedeći korak.

Odaberite željeno sredstvo plaćanja. Savjetujemo da koristite PayPal.

Koliko je pouzdan GoDeal24 u potpunosti se možete uvjeriti na TrustPilotu gdje je tvrtka ocjenjena kao “izvrsna i odlična” u 98% recenzija. Recenzije su ogledalo kvalitete iskustva kupovine te brojnih prednosti koje nudi ova trgovina. Odaberite između brojnih originalni proizvoda uz popuste sve do 90%, a digitalna dostava omogćit će da svoj softver dobijete izravno na adresu e-pošte samo nekoliko sekundi od kupnje. Što je prilično zgodno za kupce.

GoDeal24 obećava profesionalnu tehničku podršku 24/7 te doživotnu podršku te garantira da ćete proizvode koristiti ugodno i bez problema. Možete ih uvijek kontaktirati na service@godeal24.com.

New Report

Close