Podignite brigu o svom zdravlju na višu razinu

Autor: Promo , 14. ožujak 2023. u 06:50
Foto: Agram life

Zdravlje je svima bitno, a dobra prevencija i rano otkrivanje bolesti najčešće je presudan uvjet uspješnog liječenja.

Svakodnevni život pun je užurbanih i stresnih situacija koje utječu na zdravlje gotovo svake osobe, i upravo bi očuvanje dobrog zdravlja, a time i kvalitete življenja, svima trebao biti prioritet. Zdravlje je svima bitno, a dobra prevencija i rano otkrivanje bolesti najčešće je presudan uvjet uspješnog liječenja.

Podizanje svijesti o brizi za vlastito zdravlje i kvalitetnijoj kulturi življenja, a time i podizanje zdravstvenog standarda građana, misija je AGRAM LIFEA i njegovih kvalitetnih programa dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja koje provodi putem Specijalne bolnice AGRAM i njezinih sedam poliklinika. Kroz ovu zdravstvenu ustanovu, tijekom zadnjeg desetljeća poslovanja, prošlo je gotovo milijun korisnika, kojima je pruženo više od petnaest milijuna različitih zdravstvenih usluga.

Filozofija AGRAM LIFEA u kreiranju jedinstvenih programa zdravstvenih osiguranja je prilagodba tržištu na kojem posluje i izdvajanje od konkurencije, kako bi svim svojim osiguranicima i klijentima ponudilo kvalitetnu brigu za očuvanje zdravlja i uvijek jednu vrijednost više.

Programi dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u AGRAM LIFEU kroz jedinstvenu ponudu medicinskih usluga temeljenih na znanju, prevenciji i ranom otkrivanju bolesti i individualiziranom pristupu liječenja i uz najsuvremeniju opremu i pristup visoko educiranog medicinskog osoblja u centru izvrsnosti, Specijalnoj bolnici AGRAM, najvećem privatnom zdravstvenom sustavu u Hrvatskoj, svakom klijentu omogućuju dugoročno praćenje i očuvanje dobrog zdravlja.

Dobrovoljno zdravstveno osiguranje provodi se putem tri programa namijenjenih osobama koje kroz potpuno individualiziran pristup pregledima žele, u što kraćem vremenu i na jednom mjestu, dobiti kvalitetnu uslugu i sveobuhvatnu sliku zdravstvenog stanja:

  •  Classic zdravstveni program (police L, XL, XXL)
  • Exclusive zdravstveni program (police Silver i Gold)
  • Klub zdravlja (police Zdravlje basic, Zdravlje plus, Comfort, Comfort plus, Protect, Protect plus)

Foto: Agram life

Uz Classic program dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja vodit ćete redovitu i kontinuiranu brigu o svom zdravlju kroz detaljan sistematski pregled pri čemu ostvarujete i određene pogodnosti na usluge Specijalne bolnice AGRAM tijekom cijele godine osiguranja.

Za one koji uz standardnu uslugu dodatno žele individualiziran pristup uz osobnog liječnika, usluge prilagođene individualnim potrebama u ponudi je i Exclusive zdravstveni program dok pacijenti koji žele kompletnu zdravstvenu zaštitu, prevenciju te liječenje dugoročno prepustiti u ruke liječnika Specijalne bolnice AGRAM u ponudi imaju Klub zdravlja koji uz individualiziran pristup i bez čekanja nudi i dodatnu mogućnost kirurških usluga u Specijalnoj bolnici AGRAM.

Ako želite dodatnu zaštitu svog zdravlja i brigu o svom zdravlju podići na višu razinu, ugovorite policu dobrovoljnog zdravstvenog osiguranja u AGRAM LIFEU.

New Report

Close