PEVEX objavio kako će raditi za predstojeći blagdan

Autor: Promo , 03. kolovoz 2020. u 16:25
Foto: Press

Odlukom Uprave tijekom blagdana ‘Dana pobjede i domovinske zahvalnosti i Dana hrvatskih branitelja’ radit će svih 25 prodajnih centara, ali po bitno skraćenom radnom vremenu u odnosu na ostale radne dane u tjednu. Prodajni centri PEVEXA radit će za blagdan od 8 sati do 14 sati. Tako inače rade i 12 prodajnih centara nedjeljom, dok je nedavnom odlukom radna nedjelja ukinuta u preostalih 13 prodajnih centara.

Podsjetimo, satnica rada nedjeljom i blagdanom u prodajnim centrima PEVEXA plaća se djelatnicima 50 posto više nego običnim radnim danom. Ostale dane u tjednu, od ponedjeljka do subote, svih 25 centara PEVEXA diljem Hrvatske radi od 7 sati ujutro do 21 sat navečer, plus-minus pola sata razlike u pojedinim.

Foto:Press

PEVEX, prvi hrvatski trgovački lanac, trenutno zapošljava oko 2.000 ljudi, a za 2019. godinu, kao i prethodno za 2018., stekao je bonitetni certifikat AAA, koji označuje top hrvatske kompanije s visokom razinom poslovanja. Posluje u 25 prodajna centra u 21 gradu diljem Hrvatske i nameće se kao prvi odabir za kupnju kada je riječ o proizvodima za izgradnju, opremanje te uređenje doma i vrta.

Otvaranjem novog prodajnog centra u Vinkovcima početkom rujna ove godine, koji će se prostirati na gotovo 5.000 kvadratnih metara, broj prodajnih centara PEVEXA popet će se na 26.

New Report

Close