Održan D&B Platinum & Wine night za najuspješnije “Platinaste” tvrtke u Hrvatskoj

Autor: Promo , 03. ožujak 2023. u 10:51
Foto: Dun & Bradstreet

Cilj ovog događaja je povezivanje najboljih tvrtki Hrvatske u opuštenoj atmosferi te njihov networking i sklapanje novih poslovnih prilika.

Od ukupnog broja aktivnih tvrtki u Hrvatskoj, samo 1.3% je Platinastih tvrtki – nositelja Platinastog Certifikata bonitetne izvrsnosti. Što to znači?

Platinastu bonitetnu izvrsnost nose isključivo tvrtke koje ostvaruju najveću bonitetnu izvrsnost, Zlatni AAA, i to tri godine zaredom. Slobodno možemo reći da te tvrtke predstavljaju najpouzdaniji, najvjerodostojni i niskorizični poslovni subjekt za suradnju sa svim poslovnim partnerima.

Upravo je njih okupio Dun & Bradstreet, globalni analitički lider sa sjedištem u Americi koji posluje također i u Hrvatskoj, na gala večeri Platinum & Wine nightkoja je održana 24.2.2023. na zadnjem katu Westina Zagreb u fenomenalnoj atmosferi sa najljepšim pogledom na Zagreb.

Cilj ovog događaja je povezivanje najboljih tvrtki Hrvatske u opuštenoj atmosferi te njihov networking i sklapanje novih poslovnih prilika.

Foto: Samo najuspješnije i najstabilnije hrvatske tvrtke mogu postati nositelji Dun & Brdastreet Certifikata bonitetne izvrsnosti/ Dun & Bradstreet

Bilo mi je iznimno zadovoljstvo prisustvovati Platinum & Wine večeri u organizaciji Dun & Bradstreeta. Opuštena atmosfera pridonijela je ugodnom druženju s predstavnicima ostalih tvrtki; dok je samo priznanje odličan pokazatelj naše stabilnosti i potencijala, kako trenutnim, tako i budućim klijentima.”, ističe Dominik Karlović, voditelj odjela nabave Produkt Bastal d.o.o.

S pravim ljudima na pravom mjestu – sve je moguće!

Event je bio vrlo dobro organiziran što podrazumijeva odličan odabir prostora , gastronomski je bilo također vrlo dobro pogođen omjer slijedova i degustacije vina. Posebno bi istaknuo vrlo zanimljiv prezentacijski dio koji je uključivao i korisne poslovne informacije , iskustva drugih firmi i zabavni dio pa mi je vrijeme uistinu proletjelo. Vidio sam i nekoliko naših dugogodišnjih klijenata i iskoristio priliku za razgovor. Ono što nosim posebno sa sobom to je nekoliko izvrsnih primjera dobre poslovne prakse koje ću i sam pokušati implementirati , a koji doprinose društveno odgovornom poslovanju. Najvažnije od svega je da sam još bolje upoznao vašu firmu i sve moguće alate odnosno proizvode koje nudite , a koji nam mogu pomoći u prevenciji rizika odnosno u pronalaženju novih klijenata ili dobavljača, a reflektira se kroz povećanje profitabilnosti“, kaže Robert Mustač,General Manager Messer Croatia Plin d.o.o.

Voditelj Platinum & Wine nightgala večere je bio poznati novinar Saša Ćeramilac a predstavljena je Excellent Sucesss Story, izvrsna priča brenda Hrvatski kišobran za koji znaju i u Tokiju, Londonu, Milanu, Parizu i drugim svjetskim metropolama, a gotovo da nema državnog dužnosnika, poznatog svjetskog medijskog lica ili člana neke kraljevske obitelji koji nemaju kišobran s drškom ovog proizvođača.

Vinarija Glić je svojim vrhunskim vinima nadopunila izvrstan menu šefa kuhinje poznatog Westina Zagreb.

Dio predavanja Excellent solutions to support your business je vodila Marina Martić, Business Development Senior Advisor iz Dun & Bradstreet Hrvatska u kojem je predsavila rješenja D&B Hoovers i Finance Analytics.

Foto: Dun & Bradstreet

Foto: Dun & Bradstreet

Rješenja koja podržavaju rast i razvoj poslovanja

D&B Hooversom pristupite 190 milijuna sveobuhvatnih poslovnih zapisa i imajte svijet na dlanu uz D&B Hoovers – najvećoj svjetskoj bazi podataka za marketing i prodaju. Upoznajte rješenje koje podržava rast poslovanja Vašeg poduzeća, izlazak na nova tržišta i pronalazak novih poslovnih partnera. Pročitajte više o D&B Hoovers rješenju i isprobajte ga besplatno na poveznici.

Event Platinum & Wine je odlična prilika i mjesto za izmjenu iskustava u uvođenju i održavanju visokih standarda vođenja i upravljanja kompanijama. Međusobni kontakti koje smo ostvarili, ili pak poboljšali, su nam od velike koristi za unaprjeđenje svojeg poslovanja. Kažu, zašto otkrivati toplu vodu. Lijepo je vidjeti da mnogi ulažu svoje napore, znanja, vještine i kreativnost kako bi kupcu približili svoj proizvod ili uslugu“, kaže Ivo Belan, direktor Južni prolaz d.o.o.

Foto: Dun & Bradstreet

Foto: Dun & Bradstreet

Manje od 10 posto hrvatskih tvrtki bonitetno je izvrsno

U vrijeme opće ekonomske nesigurnosti posebno je teško pronaći pouzdane i stabilne poslovne partnere. Najbolje tvrtke odlikuju iznimna platna disciplina i dobri poslovni odnosi, a istovremeno postižu izvrsne poslovne rezultate i brinu za zadovoljstvo svih uključenih u radne procese. Svojim poslovanjem predstavljaju uzor drugim tvrtkama, a dodatan ugled na domaćem i stranim tržištima donosi im međunarodni certifikat bonitetne izvrsnosti, koji potvrđuje njihova postignuća. Certifikatom bonitetne izvrsnosti koji dodjeljuje društvo Dun & Bradstreet tvrtke ulaze u klub hrvatskih “izvrsnih”. 2022. godine manje od 10 posto tvrtki može se pohvaliti natprosječnom kvalitetom poslovanja. Prema analizi Dun & Bradstreeta (srpanj 2022.) bonitetnu izvrsnost ostvaruje 9,2 posto hrvatskih tvrtki – to su 25 253 tvrtke od 273 148 registriranih u 2021. Od ukupnog broja aktivnih tvrtki u Hrvatskoj, samo 1.3% je Platinastih tvrtki – nositelja Platinastog Certifikata bonitetne izvrsnosti.

Pogledajte više detalja o događaju na ovoj poveznici.

Za više informacija oko uvjeta certificiranja, pošaljite nam e-mail na aaa.hr@dnb.com ili nas nazovite na 01 555 6927 da zajedno provjerimo jeste li bonitetno izvrsni!

New Report

Close