Odaberi, pali i vozi! Uz dugoročni najam vozila nema brige

Autor: PD VL native tim , 11. svibanj 2023. u 07:00

Najam se može ugovoriti čak i do 60 mjeseci, a kreira se prema individualnim potrebama.

Najam službenih vozila jedna je od bitnih stavki u troškovniku svake tvrtke. Također je jedna od onih o kojima svakako treba dobro razmisliti kako bi se na najbolji i najpovoljniji način uskladile želje, potrebe te mogućnosti. Dugoročni poslovni najam za tvrtke jedan je od načina kako to ostvariti uz značajnije uštede te u potpunosti izbjegavanje brigu o voznom parku. Ova isplativa investicija za poslovne korisnike ujedno predstavlja budućnost mobilityja u svijetu, ali sve više i u Hrvatskoj.

Kompletna usluga
Car Fleet Management nudi tako kompletnu uslugu mobilnosti za poslovnu zajednicu kroz svoju Fleet expert uslugu. Ona se odnosi na razdoblje iznad 12 mjeseci te uz najam nudi kompletnu uslugu vođenja flote i voznog parka uz pomoć oko optimizacije troškova. Ova usluga uključuje savjetovanje i izradu rješenja po mjeri klijenata, uslugu upravljanja voznim parkom (poslovni najam vozila kao i fleet management), usluge flotne logistike, usluge kratkoročnih i dugoročnih najmova vlastite pool flote kao i ostale specijalizirane usluge vezane uz vozne parkove. Korisnik se može osloniti i na pomoć na cesti, ako zatreba, kao i korisničku podršku koja je dostupna 24/7 svih 365 dana u godini.
“Dugoročni najam oslobađa korisnika svih briga vezanih uz korištenje vozila te potreba za osiguranjem sredstava u svrhu namirenja obveza koje se pojavljuju. Svakako je značajna prednost što je korisnik oslobođen i traganja za najboljim uvjetima financiranja vozila budući da je to riješeno kroz jedinstveni mjesečni račun koji uključuje financiranje kao i sve ostale stavke koje se pojavljuju tijekom cijelog perioda korištenja vozila”, pojasnio je prednosti ovakvog načina poslovanja Nenad Varga, član uprave Car Fleet Management d.o.o

12 mjeseci

minimalno je trajanje dugoročnog najma, a uvjeti su povoljniji kroz duži period korištenja

Možete birati, marku, model, pa i boju
Dugoročni najam može se ugovoriti do 60 mjeseci, a da budete sigurni kako su sve vaše potrebe ispunjene, u Car Fleet Managementu svaka ponuda se kreira individualnim pristupom. Tako možete uskladiti svoje želje po pitanju modela i marke automobila te vidjeti odgovara li vam odmah dostupna ponuda vozila ili imate druge potrebe. U proces nabave vozila kreće se nakon detaljnog dogovora s klijentom. Prate se sve želje od tipa karoserije, posebnih zahtjeva oko marke i modela pa čak i boje vozila te tek potom kreće realizacija. Kada klijent preuzme vozilo, ono je potpuno pripremljeno i spremno za vožnju. Sva briga oko vozila od registracije do ostalih troškova – nije vaša briga.

“Minimalan dugoročni najam je 12 mjeseci. Međutim, uvjeti najma su povoljniji kroz duži period korištenja, samim time što je financijski dio niži, a svakako i nagrađivanjem partnerskog odnosa nižim troškovima uključenim u ratu najma”, kaže Varga.

Velika fleksibilnost

Korisnik najma nije ograničen markom vozila, cijenom, trajanjem najma ili predviđenim brojem kilometara za vrijeme korištenja vozila

Bez ograničenja u cijeni, kilometraži i dužini najma
Sve više tvrtki se i u Hrvatskoj okreće se ovakvoj vrsti najma vozila, kako za svoje poslovne potrebe, tako i za korištenje vozila od strane zaposlenika. Zahvaljujući principu “ključ u ruke” koji tvrtkama pruža veću fleksibilnost te visokim cijenama nabave novih vozila, dugoročni najmovi su se pokazali kao pravi izbor.
Car Fleet Management u svakom trenutku ima dovoljan broj vozila kojima može pružiti usluge dugoročnog najma i onim korisnicima koji imaju potrebu za vozilom u roku od nekoliko dana, pa čak i isti dan po potpisivanju ugovora. Korisnici pritom nisu ničime ograničeni. U svojoj ponudi imaju, osim osobnih vozila, laka dostavna, specijalna vozila, komunalna vozila te viličare.
“Korisnik dugoročnog najma nije ograničen markom vozila, njegovom cijenom, niti trajanjem najma ili predviđenim brojem kilometara za vrijeme korištenja vozila. Vrlo smo fleksibilni”, ističe Varga.
Broj kilometara, primjerice, dogovara se prilikom potpisivanja ugovora. No, pojavi li za vrijeme perioda korištenja potreba za povećanjem ili smanjenjem ugovorene kilometraže, može se reprogramirati te korigirati cijene najma.

Usluga “Door2Door”
Osim što s korisnicima usko surađuje kao njihov vanjski servis, Car Fleet Management nudi i brojne druge specijalizirane usluge koje bi klijentima mogle zatrebati u njihovom poslovanju. Tvrtka se ponosi izradom raznih rješenja po mjeri svakog klijenta na temelju njihovih specifičnih zahtjeva. Tako se može dogovoriti VIP usluga “Door2Door”, GPS nadzor i telematika, posredovanje i asistencija prilikom povrata vozila i najma, management kartica za gorivo i servisa goriva te posebno prilagođeno izvještavanje.
Tvrtka Car Fleet Management postoji od 2012. godine, a 2020. godine akvizirana je od strane kompanije Auto Benussi čime je oformljen brand Benussi Fleet Expert.
“U svom portfelju imamo više stotina korisnika dugoročnog najma, od kojih su većina vrlo poznate, te prvenstveno kvalitetne tvrtke. Ukupan broj do sada zaključenih, završenih, te trenutno aktivnih ugovora iznosi 4479”, napomenuo je Varga.

Sadržaj omogućio Auto Benussi

New Report

Close