NOMAGO i GetByBus uvode nove linije: od Zagreba do Budimpešte i Beča jeftinije i udobnije!

Autor: Objava za medije , 01. svibanj 2022. u 07:06
FOTO: Promo

Kako bi se Zagreb još bolje i još kvalitetnije povezao s europskim destinacijama, tokom travnja su otvorene nove linije iz Zagreba za Beč i Budimpeštu, a ovu povezanost omogućile su nam tvrtke GetByBus i NOMAGO.

Svi autobusi su moderni i zadovoljavaju najstrože ekološke standarde, te se ističu privlačnim dizajnom koji predstavlja dvije tvrtke.

GetByBus i NOMAGO – kako je došlo do suradnje?

GetByBus je platforma za kupovinu i rezervaciju autobusnih karata koja nudi autobusne linije unutar i između većine europskih država, a trenutno su u procesu širenja svoje ponude i na druge kontinente. Prošle godine GetByBus postao je dio Bookaway grupe, najvećeg svjetskog pružatelja putničkog prijevoza.

Kako bi se putnicima olakšalo planiranje putovanja, a i samo putovanje, GetByBus je udružio snage s regionalnim gigantom NOMAGO, a zajednički im je cilj olakšati prijevoz putnika najpopularnijim linijama koje spajaju Hrvatsku s centralnom Europom.

NOMAGO je najveći regionalni pružatelj usluga putovanja i mobilnosti s više od 800 putničkih autobusa koji voze u više europskih država. Osim toga, tvrtka pruža i usluge letova, smještaja, putnih paketa i VIP prijevoza. Nomago je nastao spajanjem više tvrtki, a 2019. Godine član postaje i hrvatski STA putovanja, te nedugo zatim grupaciji se pridružuje Brioni Pula.

Ono što ovu suradnju čini malo posebnijom od ostalih su novi autobusi koji će svojim putnicima omogućiti vrhunsko iskustvo putovanja te udobnu i sigurnu vožnju. Svi su autobusi opremljeni toaletom, WIFI mrežom te su u skladu s najvišim ekološkim standarima, kako bi se smanjila emisija štetnih tvari u okolišu.

Koji su strateški ciljevi i budući planovi suradnje?

Omogućiti putnicima točno ono što traže: brza i pouzdana usluga za dolazak do nekih od najpopularnijih europskih destinacija, po povoljnim cijenama i maksimalnoj udobnosti. Beč i Budimpešta su samo početna odredišta koja će se ponuditi i pripremiti za putnike. Cilj je povezati Hrvatsku sa susjednim državama i omogućiti strancima kvalitetnu vezu sa Hrvatskom, koju obje tvrtke smatraju strateški bitnom. GetByBus i NOMAGO najavljuju i posebne ponude, iznenađenja i popuste, o čemu će pravovremeno korisnike obavijestiti putem newslettera, ali i društvenih mreža: GetByBus i NOMAGO
“Izuzetno smo sretni što smo udružili snage s Nomagom. Misija Bookaway grupe je pružiti najbolje iskustvo putovanja za naše klijente. Spajajući besprijekorno iskustvo GetByBus putničkih rezervacija i Nomago vrhunsko iskustvo vožnje, to definitivno možemo postići.” – kazao je u izjavi za medije Noam Toister, CEO Bookaway grupe.

„Nomago je posljednjih godina postao najveći pružatelj mobilnosti između Venecije i Dubrovnika, a sada dodatno jačamo svoju prisutnost na hrvatskom tržištu koje nam je od strateškog značaja i gdje imamo vrlo ambiciozne planove. Zbog iznimno velikog zanimanja putnika uvodimo međunarodnu liniju Nomago InterCity koja će povezivati Zagreb s Bečom i Budimpeštom. Naš cilj je povezati Hrvatsku sa susjednim zemljama te građanima i turistima omogućiti najkvalitetniju i najudobniju vezu s Hrvatskom, što će nedvojbeno imati veliki pozitivan utjecaj i na oporavak festivalske industrije po kojoj je Hrvatska sve prepoznatljivija. Novost će zasigurno olakšati mobilnost i brojnim Hrvatima koji rade u Austriji, Sloveniji i Mađarskoj, studentima i turistima koji svake godine ljetuju u Hrvatskoj,“ rekao je
Marjan Beltram, izvršni direktor za turizam i usluge mobilnosti u Nomagu.

New Report

Close