NFON: Videokonferencije nikada nisu bile tako savršene

Autor: Promo , 26. travanj 2022. u 09:02
FOTO: Press

U zadnje dvije godine videokonferencije zauzele su važno mjesto u našem svakodnevnom poslovanju. Odjednom su nam zatrebala, rješenjima nije bilo kraja, ali korisnika cijela ponuda vrlo brzo može zbuniti. Ruku na srce – što god danas tražili na internetu, brzo ćemo otkriti da ima previše ponuda. I kako pronaći optimalnu? Kako pronaći ono što nam treba?

Često tek kad tražimo najbolje počinjemo shvaćati što određena rješenja nude. A zašto bi rješenja za videokonferencije bila iznimka? Kad se radi o videokonferencijama, možete jednostavno prestati tražiti najbolje rješenje. NFON nudi sve što vam treba. Upoznajte NFON Cloudya Meet & Share Video Conferencing i bit ćete zapanjeni kako će se vaša poslovna komunikacija promijeniti u trenu. Na bolje, naravno.

Tražite savršeno rješenje?

U vremenu sve veće potrebe za individualnošću i mobilnošću u NFON radnom okruženju, Cloudya Meet & Share Video Conferencing omogućuje i podržava visok stupanj fleksibilnosti i neovisnosti o lokaciji, uz održavanje i nadogradnju produktivnosti. Danas svi traže rješenja koja su gotovo savršena, a NFON se može pohvaliti rješenjem koje zadovoljava sve potrebe komunikacije bilo gdje, bilo kada i s bilo kojim uređajem.

Tvrtke se često služe različitim platformama za različite komunikacijske potrebe. Ti komunikacijski kanali različitih pružatelja usluga dovode do nepotrebnog povećanja troškova i mnoštva rješenja koja samo zbunjuju korisnika. Cloudya Meet & Share Video Conferencing s proširenim skupom značajki omogućuje tvrtkama da na jednom mjestu dobiju sve. Platforma omogućuje jednostavnu, pouzdanu poslovnu komunikaciju za tvrtke svih veličina i u svim sektorima.

Neka planiranje sastanaka bude izuzetno jednostavno

Telefonija i videokonferencije jednog pružatelja usluga u jednom rješenju i s jednim telefonskim brojem na kojem ste uvijek dostupni – kako na računalu i tabletu, tako i na pametnom telefonu. Ovo je budućnost poslovne telefonije koju možete imati još danas! Osigurajte telefonsku vezu, podijelite vezu za interaktivni sastanak… Cloudya Meet & Share Video Conferencing omogućuje vam sve što nude drugi sustavi za videokonferencije i još mnogo više.

Neke ključne značajke sustava Cloudya Meet & Share Video Conferencing:

  • održavanje videokonferencija s velikim brojem sudionika;
  • jednostavno zakazujte sastanke i pošaljite zajedničku poveznicu, a usluga nudi i mogućnost telefonskih poziva – uvijek s istog telefonskog broja, bez obzira na uređaj s kojeg zovete;
  • zakazivanje interaktivnih sastanaka na kojima sudionici (digitalno) podižu ruku kad žele govoriti, uključuju i isključuju mikrofon;
  • dijeljene zaslona za „brainstorming” sa suradnicima ili poslovnim partnerima.

Uz spomenuto NFON rješenje postaje nebitno jeste li na poslu, kod kuće ili bilo gdje drugdje. Uvijek ćete se moći povezati i s poslovnim partnerima i sa suradnicima. Rješenje je toliko jednostavno za upotrebu da možemo sa sigurnošću reći da je vrlo blizu čak i sastanku uživo. Želite li sve ovo vidjeti „iz prve ruke”?

Iskoristite posebnu akciju CASHBACK

NFON je od travnja do kraja lipnja 2022. za tvrtke pripremio posebnu akciju CASHBACK. Kad stari telefonski sustav mijenjate za NFON, zamjenu plaća NFON. Više o akciji i uvjetima na poveznici.

 

New Report

Close