Natječaj za nabavu usluga projektiranja nove sportske dvorane s upravnim prostorijama i preuređenje jednog trakta zgrade za školsko korištenje za Eurocampus Zagreb

Autor: Promo , 06. svibanj 2022. u 08:59
Foto: Pixabay

Cilj postupka je sklapanje ugovora za projektiranje izgradnje nove sportske dvorane s korisnim površinama za upravu škole

Udruga za osnivanje i poticanje Njemačke međunarodne škole u Zagrebu provodi postupak nabave usluga projektiranja izgradnje nove sportske dvorane s upravnim prostorijama i preuređenje jednog trakta zgrade za školsko korištenje za Eurocampus Zagreb.

Cilj postupka je sklapanje ugovora za projektiranje izgradnje nove sportske dvorane s korisnim površinama za upravu škole kao i za preuređenje stare kapelice i stambenih prostorija za školsko korištenje u obliku menze uključujući projektiranje kuhinje i daljnjih učionica i sporednih površina s dizalom s ukupno cca. 2300m² kao i sanaciju krova glavne zgrade s cca. 1300m².

Za potrebe predmetne nabave Naručitelj je izradio dokumentaciju o nabavi u kojoj su navedeni uvjeti sudjelovanja u postupku te je dan detaljan opis predmeta nabave. Dokumentacija se može besplatno preuzeti na internetskim stranicama naručitelja. 

Pozivaju se zainteresirani gospodarski subjekti da preuzmu dokumentaciju o nabavi te da u za to propisanom roku, podnesu svoju ponudu. Na Vaš zahtjev, možete dobiti i poziv na natječaj na njemačkom jeziku.

Foto: Udruga za osnivanje i poticanje Njemačke međunarodne škole

New Report

Close