Karisma Hotels & Resorts i Margaritaville grupacija otvaraju na zimu 2019/20 Margaritaville Island Reserve by Karisma

Autor: Promo , 19. lipanj 2019. u 07:00
Foto: promo

Nagrađivani ugostiteljski brendovi udružili su se u otvaranju prvih all-inclusive Margaritaville rizorta na najprestižnijim destinacijama širom Kariba i Meksika.

Karisma Hotels & Resorts i Margaritaville predstavljaju zajednički prvijenac – Margaritaville Island Reserve by Karisma, all-inclusive resort iskustvo, koje obuhvata luksuzne, opuštajuće resorte, izgrađene na obalama plaža širom Meksika i Kariba. Partnerstvo između Karisme i Margaritaville predstavlja prekretnicu, i označava početak dugoročne veze za izgradnju i upravljanje Margaritaville Island Reserve resortima.

Jedinstvenim dizajnom, izuzetnom uslugom, vrhunskom hranom i pićem, prožetom temama sa različitih tropskih destinacija, Karisma i Margaritaville će pružiti dinamično, prvoklasno Island Reserve Inclusive® iskustvo, koje pruža klijentima nove mogućnosti za bezbrižan, zabavan odmor inspiriran stihovima i stilom života pjevača, tekstopisca i bestseler pisca Džimija Bafeta.

Margaritaville Island Reserve Riviera Cancun by Karisma, prvi all-inclusive Margaritaville rizort će debitirati u zimskoj sezoni 2019/2020. godine. Ovo ljetovalište kombinira Karisminu renomiranu luksuznu uslugu i izvanrednu hranu i piće, sa autentičnim Margaritaville osjećajem za zabavu i eskapizam, originalnim konceptima hrane i pića, kao i ikonskim elementima dizajna.

Dodatne potvrđene lokacije uključuju još jedan resort u meksičkoj Riviera Maya, Jamajki i Kap Kani u Dominikanskoj Republici, pored ostalih destinacija u Latinskoj Americi i na Karibima.

Karisma Hotels & Resort grupacija uspješno posluje u Hrvatskoj i Crnoj Gori. Nedavno su javnosti u Crnoj Gori predstavljeni dodatni kapaciteti kompleksa Holiday Village Montenegro, u vidu 96 luksuznih soba i četiri swim-up apartmana, koji su znatno doprinijeli turističkoj ponudi Karisme u Ulcinju.

Karisma Hotels & Resorts – Generalne informacije

Karisma Hotels & Resorts jedna je od vodećih grupacija u svijetu u oblasti hotelskog menadžmenta, koja uspješno posluje i poznata je po svom inovativnom pristupu, postavljajući nove standarde u ponudi odmora sa fokusom na kompletan ugođaj svojih gostiju.

Karisma u svom portfoliju ima 31 hotel i pored Crne Gore posluje i u Hrvatskoj, Meksiku, Dominikanskoj Republici, Jamajci i Kolumbiji. Karisma ima poslovnu strategiju i filozofiju potpuno orijentiranu na svoje goste i inovativnim konceptima se izdvaja od konkurencije, o čemu svjedoče prvenstveno zadovoljni gosti, ali i brojne nagrade i priznanja poput prestižne AAA 4 Diamonds. Također, hoteli Grupacije su redovno na najcjenjenijim listama poput Forbes-ove liste Top 10 hotela, zatim listama Conde Nast Traveller, Trip Advisor, Wine Spectator Award of Excellence, a ključnu snagu Karisme čini njeni zaposleni, što je vrjednovano činjenicom da je Grupacija certificirana i nalazi se na listi „Great Place to Work”. U oblasti održivog razvoja Karisma se ponosi inicijativama koje realizira, čemu svjedoče nagrade i certifikati poput Green Globe, Travelife Gold Award i brojni drugi.

Kada uz sebe imate tim vrhunskih stručnjaka, inovativno razmišljanje, posvećenost, strast i nagrađivanu kvalitetu, vaše putovanje će uvijek biti uspješno.

New Report

Close