Istraživanje: Postoji li savršen team building?

Autor: Promo , 06. lipanj 2024. u 07:33

Zbog čega je tako veliki izazov postala organizacija uspješnog team buildinga?

Koliko je team building važan segment poslovne kulture zna svaka tvrtka koja razmišlja o zadovoljstvu svojih zaposlenika i uspješnom funkcioniranju timova. Ciljevi team buildinga oduvijek su bili poboljšati komunikaciju i suradnju unutar timova, povećati angažman i produktivnost zaposlenika, motivirati i inspirirati, te općenito osnažiti timski duh. Međutim, nedavna istraživanja pokazuju kako je u današnje vrijeme sve veći izazov organizirati team building koji će ispuniti svoje ciljeve.

Zbog čega je tako veliki izazov postala organizacija uspješnog team buildinga?

Istraživanje je pokazalo kako su današnja očekivanja zaposlenika narasla i nikoga više ne zadovoljava puko sjedenje u restoranu ili odlazak na piće nakon posla. Neki su zaposlenici istaknuli i kako ne samo da im nije ugodno, nego im stvara i anksioznost, sudjelovanje na adrenalinskim team buildinzima koje tvrtke nerijetko organiziraju u želji da se timovi bolje povežu.

S druge strane, voditelji ljudskih resursa u istraživanju su istaknuli su kako su u stalnoj su potrazi za aktivnostima u kojima se zaposlenici neće grupirati u manje skupine, nego će se svi zajedno družiti.
Sve ovo potvrđuje kako osmisliti uspješan team building danas uistinu nije jednostavan zadatak.

Koje je rješenje uspješnog team buildinga?

Idealan team building ne bi trebao zahtijevati stručnost, dodatnu sportsku opremu ili biti fizički zahtjevan, no morao bi biti dinamičan i poticati natjecateljski duh. Važno je da bude jednako privlačan svima u timu, i muškarcima i ženama, i da svi kreću s iste pozicije. Turnir u biljaru sasvim sigurno je jedno od rješenja za organizaciju savršenog team buildinga.

Biljarski turnir zahtjeva strategiju i planiranje zbog čega je izvrstan za razvijanje strateških vještina. Sudjelovanje u turniru i borba za pobjedu jačaju angažman i podižu motivaciju i produktivnost, a sve se to odvija u zabavnoj atmosferi daleko od svakodnevnog stresa. Rezultat je ne samo međusobna komunikacija i suradnja, nego i bolja međusobna povezanost i jačanje zajedništva zbog čega kolege postaju ekipa.

Gdje organizirati turnir u biljaru za zaposlenike?

Zagrebački Rooftopu 215 biljarski je klub s deset profesionalnih biljarskih stolova u kojem za 15 i više osoba možete organizirati pravi turnir u biljaru. U Rooftopu 215 sudionike turnira prije njegova početka educiraju profesionalni igrači koji ih podučavaju pravilima, ali i trikovima kako bi njihov performans bio najbolji mogući. Turnir se igra u profesionalnim uvjetima i s profesionalnom opremom, a čak se i rezultati prate uživo na TV ekranima i mobilnim uređajima zahvaljujući profi softveru.

Za igrače koji su eliminirani s turnira zabava ne prestaje, jer bruse svoje vještine za iduće turnire s profesionalnim igračima koji drže školu bilijara za sve koji ispadnu s turnira.

Za vrhunski team building potrebna je i vrhunska gastronomska ponuda

Više od 640 m² prostora sa 150 sjedećih mjesta dovoljno je prostrano za sve sudionike da se osjećaju ugodno. Razina zadovoljstva među zaposlenicima raste kad iz Rooftop 215 kuhinje stignu pažljivo pripremljena jela – fantastično hrskave pizze napoletane iz krušnih peći, lagane svježe salate, neodoljivo ukusni sendviči i savršeno slatki zalogaji biranih kolača s kojima sladokusci dolaze na svoje.

Najbolji igrači osvajaju nagrade i pehare kao trajnu uspomenu na izvanrednu izvedbu, no svi se sudionici međusobno bolje povezuju i stvaraju nezaboravne trenutke koji se prepričavaju danima, tjednima, mjesecima… A moguće i godinama.

Nakon biljarskog turnira u Rooftop 215 kolege postaju ekipa

Otkako je otvoren, Rooftop 215 postao je mjesto za vrhunske izlaske i odličnu zabavu. S organizacijom turnira u biljaru postaje i mjesto za kvalitetne team buildinge, team buildinge o kojima se priča po gradu. Kad se u Rooftopu 215 oslobodite stresa i zabavite s kolegama, poželjet ćete odmah rezervirati termin za idući turnir. No prije toga dogovorite taj prvi turnir u biljaru na broj telefona 091 33 44 966 ili na e-mail contact@rooftop215.com.

New Report

Close