Hausbrandt kava i Ribili: 30 godina kvalitete i posvećenosti

Autor: Promo , 23. veljača 2024. u 08:28

Hausbrandt kava, s impresivnom tradicijom od 130 godina, predstavlja vrhunsku talijansku kvalitetu.

U srcu Rijeke, 1994. godine, rodila se tvrtka Ribili d.o.o. Nakon punih 30 godina tvrtka se izgradila u prepoznatljivog distributera najkvalitetnijih brandova i provjerenog partnera HoReCa kanala. S 30 zaposlenih raspoređenih u četiri regije (Rijeka, Zagreb, Istra, Split), Ribili se razvio u pouzdanog distributera kvalitetnih brandova poput Hausbrandt kave, Ronnefeldt čajeva, i Callebaut čokolada. Što ih izdvaja? Njihova predanost, fleksibilnost i prepoznatljiva kvaliteta usluge.

Hausbrandt talijanska kava: kava s tradicijom

Hausbrandt kava, s impresivnom tradicijom od 130 godina, predstavlja vrhunsku talijansku kvalitetu. Certifikati talijanske Accademie Patisserie Master i Accademie Veneziana del Caffe svjedoče o konstantnoj izvrsnosti. Ponuda uključuje različite mješavine kave u zrnu, namijenjene za espresso u ugostiteljstvu, ali i mljevene kave, kapsule za aparate te pakiranje od 500g kave u zrnu idealne za kućnu pripremu.

Ribili – partner koji zna što vaši gosti žele

Ribili se ističe kao distributer globalno uspješnih brendova s vlastitom servisnom službom i četiri regionalne poslovnice. Kroz suradnju s brendovima poput Hausbrandta, Ronnefeldta, Callebauta, Col Sandago prosecca i Theresianer piva, tvrtka se pozicionirala kao ključni partner HoReCa sektora pružajući kvalitetnu podršku kupcima i dijeleći znanje. Edukacija i podrška od strane vlastitih barista dodatno poboljšavaju cjelokupno iskustvo partnera. Ribili se ističe u svijetu distribucije i certificiranim Tea Masterom (Maurizio Lončarić) te treninzima prema Hausbrandt modelu SCA Train the trainers (Edin Dervić i Maurizio Lončarić).

Ribili je jedna od rijetkih tvrtki koja u distribuciji kave direktno surađuje s kupcima bez posrednika i distributera, što ih čini vrhunskim poznavateljem tržišta. Njihova usmjerenost na male i velike ugostitelje te male i velike hotele čini ih ključnim partnerom u HoReCa sektoru, dok svojim kvalitetnim brandovima osigurava vjerne kupce.

New Report

Close