Growww: Postani pripravnik u Ini!

Autor: Promo , 23. ožujak 2021. u 09:20
Foto: Ina

Pripravnici imaju priliku sudjelovati u međunarodnim projektima i surađivati s kolegama iz ostalih kompanija unutar Grupe.

INA Grupa traži pripravnike u sklopu programa Growww koji žele raditi u jednoj od vodećih kompanija u Hrvatskoj. Kompanija tako već 12 godina zaredom uvodi diplomante u poslovni svijet i ne nudi im samo posao – nego karijeru! Program Growww je jedinstveni jednogodišnji pripravnički program za diplomante s mogućnosti stalnog zaposlenja, a pripravnike kroz godinu usmjerava i potiče mentor kako bi se što bolje prilagodili dinamičnom i multikulturalnom okruženju. Kroz Growww kompanija nudi posao s punim radnim vremenom, konkurentnom plaćom i odlične mogućnosti razvoja. Pripravnici imaju priliku sudjelovati u međunarodnim projektima i surađivati s kolegama iz ostalih kompanija unutar Grupe. Svoja dosadašnja iskustva u protekloj godini podijelili su pripravnici iz programa Growww 2020. godine te potvrdili da je Growww nešto što se ne propušta.

Sara Lechner, Growwwova pripravnica, Ključni kupci i javna nabava

Mislim da sam se dobro snašla uz pomoć rukovoditelja i kolega koji su me srdačno dočekali i pružili podršku kada god je trebalo. Puno učim i očekujem još puno toga svladati i naučiti od mentora i kolega s bogatim iskustvom. Growww je iznimno dobro organiziran program u kojem u svakom trenutku imaš podršku mentora, kolega i radnika Ljudskih resursa koji te vode kroz taj program. Ovo je izvrsna prilika svim mladim ljudima koji žele raditi na sebi i pohađati stalne edukacije koje ova međunarodna grupacija osigurava.

Ivan Pošta, Growwwov pripravnik, Optimizacija proizvodnje i ekonomika

Pripravnički program Growww ispunio je sva moja očekivanja. Od prvog susreta i dolaska u Inu direktor i kolege srdačno su me dočekali, a njihova susretljivost i dostupnost nastavlja se i uz učenje o industriji i poslu. Growww, uz to što je osigurao program poslovne edukacije, jamči edukaciju i osobni razvoj temeljen na svakodnevnim zadacima koji prate trenutačnu poslovnu problematiku, a dio su detaljnijeg plana koji su za svakog pojedinog pripravnika osmislili mentor i tim. Očekujem da će se moj profesionalni razvoj nastaviti uz nove izazove koji slijede. Preporučio bih program pripravništva Growww svima koji žele od prvog dana biti uključeni u ovaj dinamični svijet naftne industrije.

Vladimira Senčar Perkov, direktorica Ljudskih resursa u Ini pozvala je zato diplomante da se prijave na Growww: „Godinama smo na vodećoj poziciji u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata, a Growww je nagrađen i kao najbolji program za studente u sklopu Croatia’s Best Employer Brand Awards 2019. Ovo je izvrsna prilika za sve studente koji će uskoro diplomirati ili one koji su već diplomirali, a imaju manje od godinu dana radnog staža u struci. Jednogodišnji pripravnički program nudi izvrsnu priliku za upoznavanje naše industrije te sudjelovanje u vrlo uzbudljivom razdoblju transformacije energetskog sektora. Vaš talent, inovativne i svježe ideje te naša raznolika i inkluzivna korporativna kultura savršena su formula koja nam omogućuje ispunjavanje zajedničkih ciljeva. Čekamo vas!“

Kako se prijaviti


• Pripravnici imaju priliku sudjelovati u međunarodnim projektima, razvijati se i surađivati s brojnim kolegama i vrhunskim stručnjacima
• Prijave su otvorene do 30. travnja na ina.hr/growww
• INA je godinama na vodećoj poziciji u Hrvatskoj u zapošljavanju mladih diplomanata, a Growww je nagrađen i kao najbolji program za studente u sklopu Croatia's Best Employer Brand Awards 2019.

ORGANIZATOR
Glavni partner
Partneri

New Report

Close