Društva Finastra i Uni Systems proširuju suradnju u Europi za poboljšanje korisničkog iskustva

Autor: Promo , 21. rujan 2022. u 11:21
Foto: Pixabay

Ugovor o posredovanju u prodaji obuhvaća implementaciju platforme Fusion Essence na samoj lokaciji i putem oblaka

Društva Finastra i Uni Systems proširila su svoju suradnju potpisivanjem ugovora o posredovanju u prodaji za platformu Fusion Essence društva Finastra, koja predstavlja osnovno digitalno rješenje sljedeće generacije koje se implementira putem oblaka i na samoj lokaciji, a omogućuje potpuno personalizirano korisničko iskustvo u području bankarstva. Ugovor pokriva geografska područja Jadrana, središnje i jugoistočne Europe i Mediterana, a bazu predstavljaju lokacije društva Uni Systems u Ateni, Bukureštu, Barceloni i Milanu.

Novim ugovorom proširuje se postojeća suradnja između tih dvaju društava u domeni državnih obveznica i tržišta kapitala te rizika i plaćanja, a time društvo Uni Systems pokreće vlastitu internu praksu koju primjenjuje društvo Finastra u okviru koje će se Uni Systems baviti pretprodajom, prodajom i implementacijom. Platforma Fusion Essence društva Finastra pomaže u ponudi personaliziranih proizvoda koji su vodeći na tržištu i pružanju besprijekorne usluge za krajnje korisnike, čime se povećava profitabilnost same ustanove. Sveobuhvatnom poslovnom funkcionalnošću tog rješenja, naprednom arhitekturom i ekosustavom koji se proširuje osigurava se da se korisnicima pruži ono što im treba u određenom trenutku te se omogućuju buduće strateške inicijative. Time će se društvu Uni Systems, u kombinaciji s njihovom stručnošću u području implementacije na samoj lokaciji i uslugama podrške, omogućiti da korisnicima u cijeloj regiji pruži nenadmašno iskustvo s naglaskom na kontekst.

Društvo Uni Systems ima više od 30 godina značajnog iskustva u temeljnim bankarskim rješenjima, s brojnim implementacijama diljem Europe. Dodatak platforme Fusion Essence, trećeg rješenja društva Finastra, u portfelj društva Uni Systems, prirodni je nastavak predanosti tog društva bankarskoj industriji.

Constantine Serros, direktor poslovne jedinice za bankarske i financijske usluge društva Uni Systems, izjavio je: “Ovaj novi ugovor o posredovanju u prodaji s društvom Finastra naglašava našu predanost digitalnom bankarstvu iduće generacije za poslovanje s građanima i komercijalnom bankarstvu te ujedno označava naš pomak prema fleksibilnijim modelima koji su više usmjereni na korisnike. Štoviše, ugovorom se poboljšavaju naše mogućnosti isporuke rješenja koja optimiziraju rad bankarskih institucija, čime se stvaraju jedinstvena iskustva za njihove krajnje korisnike. Vidimo veliki potencijal u našoj suradnji s društvom Finastra i nastavit ćemo ulagati u nju.”

Keith Redding, glavni službenik za prihode iz Odjela za univerzalno bankarstvo društva Finastra rekao je: “Naše osnovno bankarsko rješenje, dostupno na samoj lokaciji ali i u oblaku putem usluge Microsoft Azure, osmišljeno je da bankama pomogne da upotrijebe umjetnu inteligenciju i analitiku podataka da bi korisnicima ponudile jedinstveno, impresivno i iznimno personalizirano iskustvo. Naša suradnja s društvom Uni Systems već nam je omogućila da dosegnemo nova tržišta i da pružimo usluge većem broju korisnika putem drugih linija poslovanja. Zahvaljujući stručnim savjetnicima te stručnošću pri isporuci naših rješenja, naše prošireno partnerstvo pomoći će već razvijenim i novim bankama za poslovanje s građanima u središnjoj i jugoistočnoj Europi da iskoriste prednosti naprednog i osnovnog digitalnog bankarskog sustava.”

New Report

Close