Budite prvi gost hotela uz jednu od najljepših svjetskih plaža

Autor: Poslovni.hr , 21. ožujak 2024. u 09:10
FOTO; Promo

Veliko otvaranje Marine je u svibnju.

Otkrijte novu privlačnost Bluesun hotela Marina u Brelima koji će na svoj 60. rođendan odjenuti novo ruho! Investicijom od 13,17 milijuna eura u renovaciju cijelog hotela, investitor Eagle Hills najavljuje revitalizaciju koja će Marini donijeti zasluženu četvrtu zvjezdicu.

Novo lice plažnog hotela

Obnova obuhvaća svaki kutak hotela, od elegantnih novih soba do recepcije, lobby bara, restorana, dječjeg kluba, teretane i drugog. A Marina dobiva i nove sadržaje.


Tako će gosti u izvrsnoj hrani uživati na novoj restoranskoj terasi, dok se će najmlađi igrati na novom igralištu kraj same plaže, sa splash padom i zabavnim spravama. Gosti će svoje trenutke istinskog opuštanja doživjeti na privatnom sunčalištu kraj plaže, okruženi mirnom elegancijom udobnih novih sadržaja.




Smještena kraj poznate plaže Punta rata, koja je u Lonely Planetu nedavno proglašena jednom od 20 najljepših na svijetu, Marina obećaje nezaboravno iskustvo odmora uz more.

Novi Maestral Beach Club

Odmor u Marini upotpunjuje Maestral Beach Club, smješten podno hotela, koji će ovog ljeta također biti obnovljen. U lounge atmosferi uz smirujuću glazbu, odličan izbor pića i ukusne snackove, ovaj će plažni klub biti idealno mjesto za kvalitetno opuštanje u sjeni mediteranskih borova. Kad padne večer, gosti će uživati u udobnim vrećama za sjedenje na samoj plaži.


U skladu s Bluesunovom predanošću potpori lokalnoj zajednici, sve radove obavljaju hrvatske tvrtke, čime se osnažuje predanost investitora Eagle Hillsa jačanju regionalnog gospodarstva i promicanju hrvatskog turizma.

Veliko otvaranje Marine je u svibnju pa pozivamo goste da budu među prvima koji će upoznati novi šarm i udobnost obnovljenog hotela.

New Report

Close