Boardroom Discussions – Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave

Autor: Promo , 24. svibanj 2022. u 08:00
Foto: Poslovna delegacija Američke gospodarske komore u SAD – Amazon Spheres

Događanja iz Programa namijenjena su predsjednicima uprava, članovima uprava te glavnim direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore

Potaknuti velikim interesom i odličnim komentarima članova koji su sudjelovali, ali i važnosti teme za hrvatsko gospodarstvo, Američka gospodarska komora u Hrvatskoj petu godinu nastavlja s programom ′Boardroom Discussions: Digitalna transformacija iz perspektive predsjednika uprave′.

Američka gospodarska komora u Hrvatskoj dobitnica je nagrade Creative Network 2021. za ovaj program. Mreža europskih AmCham-ova izglasala je program kao najkreativniji i najinovativniji u 2021. te je on prepoznat i izvan granica Hrvatske.

“Digitalna transformacija je u pozadini svake strateške odluke i jedan je od preduvjeta za daljnji rast i razvoj svakog poduzeća. Dok ova tema obuhvaća čitav niz poslovnih područja, višem menadžmentu koji se susreće s ovim izazovom nedostaje primjera iz kojih bi mogli učiti. S Boardroom Discussions programom fokusiranim na digitalne teme nadamo se uspješnom svladavanju tog izazova” istaknula je Andrea Doko Jelušić, izvršna direktorica Američke gospodarske komore u Hrvatskoj.

Događanja iz Programa namijenjena su predsjednicima uprava, članovima uprava te glavnim direktorima tvrtki članica Američke gospodarske komore zainteresiranima čuti o trendovima vezanim uz digitalnu transformaciju od lidera u IT sektoru, vodećih tvrtki za savjetovanje u menadžmentu te njihovih kolege iz drugih industrija.

Rasprave iz Boardroom Discussions programa se fokusiraju na strateške teme s kojima se poslovni lideri susreću, uključujući izazove, dileme i različite pristupe digitalnoj transformaciji. Za digitalnu transformaciju potrebno je snažno vodstvo koje će pokretati promjene i vizija u vezi dijelova tvrtke koje se žele transformirati te je uvid u dobre prakse u Hrvatskoj pravi korak u tom smjeru.

Peta generacija Boardroom Discussions programa se bavi temama poput budućnosti rada, vođenje otpornog poslovanja: trendovi digitalne transformacije u 2022. i dalje, kako pristupiti organizacijskom ponašanju u digitalnoj transformaciji, upravljanje prijevarama u digitalnom svijetu, zadržavanje agilnosti u fazi rasta organizacije, 5G implementacija i priprema kompanije i sl. dok uvodne govore i osvrte na temu daju ugledni govornici iz poduzeća članova AmCham-a kao što su Marko Radenović, McKinsey & Company; Louis Henocq, Iron Mountain; Zsolt Guzsvany, Kyndryl Croatia; Grozdana Marić, SAS Institute; Matija Jurin, Comping; Aurora Volarević, Infobip; Nives Sandri, Nokia Solutions and Networks i Marko Derča, Kearney.

Više informacija o programu dostupno je na stranici Američke gospodarske komore. 

Foto: AmCham

 

New Report

Close