Tvrtka Vertiv imenovala Vicenta Chiralta za potpredsjednika marketinga za EMEA regiju

Autor: Promo , 16. svibanj 2022. u 11:55
Foto; Vertiv

Vicente Chiralt vodit će marketing u Europi, Bliskom istoku i Africi

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rješenja, objavio je imenovanje Vicenta Chiralta za potpredsjednika marketinga za EMEA regiju (Europa, Bliski istok i Afrika). Chiralt je unaprijeđen na ovu poziciju nakon četiri godine rada u tvrtki. Prije toga je bio viši direktor terenskih i channel marketinških timova za regiju, vodeći uspješno izvođenje programa za generiranje potražnje, razvoja channela i brand awarenessa.

U svojoj novoj ulozi, Chiralt će voditi sve marketinške timove u regiji i nastojat će maksimizirati opipljiv utjecaj marketinških programa na poslovanje tvrtke Vertiv, razvojem strategija i planova usmjerenih na kupce, stvaranje vrijednosti i operativnu izvrsnost.

Prije nego što se pridružio tvrtki Vertiv, bio je na višim pozicijama upravljanja prodajom, marketingom i komunikacijama, prvo u korporaciji APC, a zatim u Schneider Electric, držeći lokalne, regionalne i globalne menadžment pozicije.

“Nalazimo se u posebnom trenutku za našu industriju koja igra vitalnu ulogu u procesu digitalizacije društva. Drago mi je što sam preuzeo ovu odgovornost kako bi surađivao sa svojim timom na daljnjem jačanju naše vodeće pozicije u ovom tehnološkom valu”, rekao je Vicente.

Vicente Chiralt diplomirao je poslovnu administraciju na Sveučilištu Alcalá de Henares i MBA na Instituto de Empresa (IE).

New Report

Close