Rainer Stiller imenovan glavnim direktorom marketinga tvrtke Vertiv

Autor: Objava za medije , 31. svibanj 2022. u 14:15
Foto: Vertiv

Novi CMO će voditi viziju tvrtke za poboljšano, inovativno iskustvo digitalnog marketinga

Vertiv, globalni dobavljač kritične digitalne infrastrukture i kontinuiranih rješenja, imenovao je Rainera Stillera glavnim direktorom marketinga (CMO). Stiller će voditi globalnu marketinšku organizaciju tvrtke Vertiv nastavljajući svoju viziju inovativnijeg i osobnijeg iskustva digitalnog marketinga za korisnike.

Stiller se pridružio Vertivu 2017. godine kao potpredsjednik marketinga za EMEA regiju (Europa, Bliski istok i Afrika), a kasnije je unaprijeđen na poziciju potpredsjednika, Global Channel Marketing. Pomogao je transformirati generiranje potražnje, korisničko iskustvo, digitalizaciju procesa od vođenja do narudžbe, omogućavanje prodajnih snaga i strateško brendiranje.

“Tijekom protekle četiri godine Rainer je doveo našu marketinšku organizaciju do još većeg uspjeha poboljšavajući naše digitalno iskustvo i potičući Vertiv da bude promišljeniji, maštovitiji te da pristupa strateški pružanju usluga našim klijentima. Njegova strast za ulogom koju marketing ima u našem uspjehu, kako interno, tako i eksterno, čini ga savršenom osobom za vođenje naše globalne marketinške organizacije”, rekao je Gary Niederpruem, glavni direktor strategije i razvoja tvrtke Vertiv.

“Planiram pomoći Vertivu i našem marketinškom timu da postanu još kreativniji, svrhovitiji i još više analitični u našim nastojanjima da dosegnemo svoje klijente. Zadovoljstvo je biti dio organizacije u kojoj mogu voditi raznoliki, globalni tim koji je motiviran i posvećen stvaranju stvarne promjene za naše dionike”, istaknuo je Stiller.

Stiller ima više od 20 godina iskustva u vodećim ulogama u prodaji i marketingu u tvrtkama F500 i Euro Stoxx 50, u SAD-u, Francuskoj i Švicarskoj. Diplomirao je marketing i upravljanje ljudskim potencijalima na Sveučilištu primijenjenih znanosti u Münchenu, a postulate marketinga učio je u sjedištu BMW-a u Njemačkoj.

New Report

Close