Marijana Topić Domić nova je direktorica CADCAM Grupe

Autor: Promo , 25. studeni 2022. u 14:19
Foto: Press

CADCAM Grupa, regionalni lider u implementaciji i podršci najnaprednijih svjetskih rješenja za digitalnu transformaciju pojačala je svoj tim novom strateškom pozicijom. Na mjesto  direktorice dolazi Marijana Topić Domić koja će biti zadužena za razvoj poslovanja, akvizicije novih poslovnih korisnika i širenje CADCAM Grupe.

CADCAM Design centar imenovao je Marijanu Topić Domić direktoricom poslovne organizacije.

Marijana Topić Domić u CADCAM dolazi iz AD Plastika s pozicije tehničke direktorice. Iza sebe ima 25 godina inženjerskog, istraživačko – razvojnog i menadžerskog iskustva koje je stekla kroz različite uloge u visokotehnološkim proizvodnim tvrtkama.

Marijana Topić Domić bit će zadužena za upravljačke i izvršne poslove, a poseban naglasak stavit će na  razvoj i pozicioniranje portfelja usluga i rješenja, širenje baze klijenata na hrvatskom, europskom i svjetskom  tržištu te osnaživanje pozicije CADCAM Grupe kao sigurnog i pouzdanog partnera.

“Sretna sam što ću biti dio priče i sudjelovati u razvoju tvrtke koja ima jasan cilj – pomagati partnerima da unaprijede sve aspekte poslovanja i iskoriste puni potencijal digitalne transformacije.” – ističe Marijana Topić Domić, direktorica CADCAM Grupe.

Zadovoljstvo novim pojačanjem ne krije predsjednik Uprave CADCAM-a Zlatko Šimunec.

“Iznimno me veseli Marijanin dolazak u naš tim. Njeno bogato iskustvo, entuzijazam i ideje doprinijet će našem dodatnom rastu i razvoju.”

“Ono što me oduševilo u CADCAM-u je sjajan tim stručnjaka koji neumorno pronalazi nove načine za rješavanje najtežih izazova s kojima se danas suočavaju razvojne i proizvodne tvrtke, njihova želja za stalnim usavršavanjem i snažan sustav mentoriranja koji je na raspolaganju svim zaposlenicima. Nastavit ću njegovati timski duh i poticati ove izvanredne ljude za velike stvari koje nas čekaju. U planu nam je i širenje tima specijaliziranih stručnjaka i iskorak na globalno tržište s vlastitim softverskim rješenjima za potporu poslovanja u složenim proizvodnim sustavima”, dodala je Marijana Topić Domić.

CADCAM Grupa ponosan je partner za digitalnu transformaciju za više od 350 poslovnih korisnika u regiji. Već više od 30 godina pomažu razvojnim i proizvodnim tvrtkama da budu efikasnije i konkurentnije na tržištu i da što bolje iskoriste ljudske i tehnološke potencijale. Uz pomoć sofisticiranih industrijskih i IT rješenja CADCAM Grupa transformira poslovanje svojih partnera i rješava kompleksne izazove suvremene industrije.

New Report

Close