ABB Hrvatska predstavlja novog direktora Marcela van der Hoeka

Autor: Objava za medije , 04. veljača 2021. u 08:55

Optimalna usluga i digitalna rješenja za klijente, uz kombinirano znanje i stručnost ABB tima.

Marcel van der Hoek imenovan je direktorom tvrtke ABB Hrvatska i voditeljem lokalnog poslovnog područja Elektrifikacija te globalnog tržišta a preuzeo je i ulogu regionalne odgovornosti za poslove elektrifikacije u Albaniji, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj, Kosovu, Crnoj Gori, Sjevernoj Makedoniji, Srbiji, Sloveniji te u ABB Bugarskoj.
Marcel van der Hoek, nizozemski državljanin, pridružio se ABB-u 1994. godine radeći na raznim rukovodećim pozicijama u ABB-u u Njemačkoj, Ujedinjenim Arapskim Emiratima, Poljskoj, Slovačkoj i Bugarskoj. Sjedište će imati u Zagrebu u Hrvatskoj.
ABB je značajno uložio u ovu regiju s preko 2.500 zaposlenih u devet zemalja i s pet tvornica. Uz sveobuhvatan portfelj, distribucijsku mrežu i profesionalne lokalne timove, podržane globalnom stručnošću ABB-a, regionalni napori ABB-a proširuju se na nova tržišta i nastavljaju graditi snažna partnerstva za kupce na polju elektrifikacije, procesne automatizacije, elektromotornih pogona te robotike i diskretne automatizacije s kompletnim rješenjima i visokokvalitetnim proizvodima, sustavima i 24/7 uslugama.
“Naša opredijeljenost je da radimo na stvaranju dodane vrijednosti za naše kupce i da im pružimo podršku u njihovoj digitalnoj transformaciji na putu do sigurne, pametne i održive budućnosti s rješenjima koja poboljšavaju učinkovitost, održavaju resurse i promiču napredak u svim industrijama.” rekao je Marcel van der Hoek.

New Report

Close