Pretvorite znanje o osobnim financijama u posao!

Autor: Sponzorirani članak , 15. travanj 2013. u 09:30
Press foto

Osobni financijski savjetnik novo je i sve traženije zanimanje u Hrvatskoj.

Osobni financijski savjetnik novo je i sve traženije zanimanje u Hrvatskoj.

Zbog velike potražnje na tržištu rada, kao i zbog zanimljivosti posla, posao osobnog financijskog savjetnika vrlo je privlačan dodatni ili osnovni posao i vrlo poželjno zanimanje kako za mlade tako i za iskusne osobe. Osobni financijski savjetnik može profesionalno napredovati od osobnog financijskog analitičara, osobnog financijskog savjetnika do voditelja tima i menadžera u poduzećima koja se bave takvim poslom. Također može postati poduzetnik koji se samostalno bavi tim poslom.

Europski certificirani WIFI program edukacije za Osobnog finanskijkog savjetnika nudi znanja i alate potrebne za uspješno obavljanje poslova osobnog financijskog savjetovanja građana.

Uštedite 1.000 kuna!

Svi čitatelji Poslovnog dnevnika koji do 18. travnja popune obrazac koji se nalazi u nastavku, ostvaruju popust u iznosu od 1.000 kuna na osnovnu cijenu školarine! Ispunite obrazac na dnu članka i kontaktirat ćemo vas oko daljnih dogovora.

Poslovi Osobnog financijskog savjetnika:

·         Osobni financijski savjetnik polazi od želja i mogućnosti klijenta, pronalazi mu optimalna rješenja, vodeći računa o njegovoj financijskoj sigurnosti i likvidnosti.

·         Analizira financijsku situaciju klijenta i pomaže mu poboljšati istu.

·         Pomaže klijentu u izradi osobnog financijskog plana te određivanju njegovih kratkoročnih i dugoročnih financijskih ciljeva.

·         Savjetuje klijenta neovisno, odgovorno, kompetentno i individualno.

·         Savjetuje klijenta u planiranju izlaska iz financijskih teškoća i prezaduženosti.

·         Analizira ponude davatelja financijskih usluga i pomaže klijentu u izboru rješenja.

·         Pruža klijentu servis, izvješćuje ga o novostima i trendovima na financijskom tržištu i povremeno savjetuje radi ostvarivanja njegovih financijskih ciljeva.

         Karijera i zarada

·         Osobni financijski savjetnik može profesionalno napredovati od osobnog financijskog analitičara, osobnog financijskog savjetnika, do voditelja tima i do menadžera.

·         Ostvaruje zaradu vlastitim znanjem i radom i ne postoji limit u visini njegove zarade.

·         Najuspješniji osobni financijski savjetnici se stimuliraju s bonusima i nagradama.

·         Mogućnost samostalnog zaposlenja

Više o programu doznajte ovdje.

 

<a data-cke-saved-href="https://24sata.wufoo.com/forms/k7s7m7/" href="https://24sata.wufoo.com/forms/k7s7m7/">Fill out my Wufoo form!</a>

New Report

Close