Najbolji poslovi
TRŽIŠTE RADA

Želite raditi za 212.240 kuna godišnje? Američko veleposlanstvo zapošljava

Aplicirati možete najkasnije do 21.3.
Poslovni.hr
11. ožujak 2021. u 12:50
Foto: Facebook

Govorite engleski jezik i imate iskustva u administrativnim poslovima? Američko veleposlanstvo u Zagrebu traži osobu na poziciji Administrative Assistant (m/ž) – godišnja plaća do 212.240 kuna

Američko veleposlanstvo zapošljava na poziciji Administrative Assistant (m/ž). Mjesto rada je Zagreb.

Osigurana su godišnja primanja do 212.240 kuna. Ključne su odgovornosti ove pozicije administrativna pomoć Odjela za pravosuđe / međunarodno obrazovanje za kriminalističke istrage. Posao obuhvaća i logističku potporu programskim aktivnostima koje uključuju nabavu, putovanja, opskrbu i organizaciju događaja te podržavanje financijskih evidencija.

Uvjet je minimalno trogodišnje radno iskustvo u administrativnim poslovima. Od kandidata očekuju se i znanje o politikama i postupcima nabave, kao i upoznatost sa specijaliziranom terminologijom koja se koristi u vođenju poslova provođenja zakona. Potrebno je odlično poznavanje engleskog jezika, a isto će biti testirano.

Aplicirati možete najkasnije do 21.3. putem linka. Zanimaju vas slični poslovi? Prijavite se na pozicije Information Systems Officer (m/f) u New York-u, djelatnik za rad u uredu (m/ž) u Sttutgartu ili Regulatory Affairs Specialist (m/f) u Zagrebu/ Ljubljani.

Ostalu bogatu ponudu poslova potražite na portalu posao.hr.

New Report

Close