Čini ti se da su drugi plaćeni bolje od tebe? Provjeri prosječnu plaću u svojoj tvrtki

Autor: Sponzorirani članak , 02. prosinac 2013. u 09:00
Znatiželjni ste? Zanima vas što se događa u vašoj okolini, u firmama u kojima vam radi obitelj, u stanu iznad vas u kojem neka tvrtka ima poslovni prostor?

Već nakon nekoliko trenutaka na Transparentno.hr, bit će vam jasno što se događa s nekom tvrtkom.

#page-main { background: url(http://showcase.24sata.hr/poslovni-transparentno-hr/img/wallpaper-novi2.jpg) center top no-repeat; margin-top: -45px; padding-top: 211px !important; }

Znatiželjni ste? Zanima vas što se događa u vašoj okolini, u firmama u kojima vam radi obitelj, u stanu iznad vas u kojem neka tvrtka ima poslovni prostor? 

Već nakon nekoliko trenutaka na Transparentno.hr, bit će vam jasno što se događa s nekom tvrtkom, jer servis brzo i jednostavno interpretira podatke o poslovanju. Pronaći ćete niz informacija bez obzira na to jeste li samo znatiželjni ili se od vas očekuje donošenje neke odluke. 

Servis je namijenjen svima koji se zapošljavaju, daju otkaz, mijenjaju posao i žele znati govori li njihov bivši ili budući poslodavac istinu, kakve su plaće drugih, otpuštaju li ili zapošljavaju. Ako želite znati s kim imate posla – trebate li prekinuti neku suradnju, želite li provjeriti ono što vam govori poslovni partner, kako stoji firma rođaka kojemu ste posudili novac, Transparentno.hr je stranica za vas.

> > Doznajte sve o servisu Transparentno.hr ovdje!

Što možete doznati na Transparentno.hr?

Provjerite je li tvrtka koja vas zanima u blokadi, koliko je uspješna – u kojem se smjeru kreće, kakva su kretanja njenih prihoda, rashoda i dobiti kroz godine. Doznajte i koliko ima zaposlenih i koje su im prosječne plaće te kako tvrtka stoji u odnosu na druge tvrtke u svojoj djelatnosti i u državi. Doznajte je li tvrtka korisnik koncesije, provjerite vrstu koncesije i kada ističe. Ako je u procesu predstečajne nagodbe, saznat ćete visinu prijavljenog duga,  status i vrstu postupka. 

Zašto baš Transparentno.hr?

Zato što je riječ o brzom i efikasnom servisu jednostavnom za korištenje, i ono što je najvažnije – namijenjen je građanima. Fina vam pak pruža uvid u podatke o tvrtkama koje vas zanimaju, bez visoke cijene i obveze plaćanja pretplate na dulje vrijeme.

Kako pristupam podacima?

Podacima pristupate bez novca, putem virtualne valute Vingd. Vingd je virtualna valuta koja korištenje servisa omogućuje bez plaćanja novcem. Korisnici sami odlučuju kako će steći Vingd potreban za pristup. Mogu ga kupiti ili zaraditi jednostavnim akcijama, kao što su informiranje o Fini i Fininim uslugama i proizvodima.  Za one koji ne žele ili nemaju vremena za interakciju sa sponzorima, vingd se može kupiti, bez registracije, bilo kakvih obveza na duži period, bez ostavljanja osobnih ili financijskih podataka. Kroz suradnju s Vingdom, Fina je ovaj servis uspjela učiniti dostupnim svim građanima, bez obzira na to imaju li vlastite prihode, kreditnu karticu ili dovoljno sredstava na mobitelu. Vingd kroz ostale partnerske servise koristi više od 200.000 korisnika u Hrvatskoj.

Ako se do sada niste susreli s Vingdom, evo objašnjenja:

Vingd je virtualna valuta koju klijenti poput Fine, RTL televizije, Iskona ili Hrvatskog telekoma, koriste za pristup svojim sadržajima na internetu. Prednost Vingda je jasna – korisnici za njega ne moraju plaćati već ga mogu i prikupiti. U Vingd ćete se prijaviti u nekoliko sekundi, besplatno i bez ostavljanja osobnih ili financijskih podataka.

 

Kako do ovih podataka? U tri jednostavna koraka!

U nekoliko sekundi i kroz nekoliko klikova mišem, već će vam biti jasno kako tvrtka stoji.

 

1. Odaberite tvrtku

Unesite ime tvrtke ili njezin OIB na stranici Transparentno.hr. Posjetite je sa svojih računala ili pametnih telefona. Transparentno.hr isprobajte na svojim pametnim telefonima ili računalima ovdje

 

2. Otključajte podatke

Nakon odabira tvrtke, prikazat će se osnovni podaci poput adrese i temeljnog kapitala. Detaljne podatke otključajte s 4 Vingda.

Ako ste novi na servisu, Fina će vas automatski nagraditi s 4 Vingda. Za one koji žele odmah osigurati veliku količinu Vingda, postoji opcija kupnje.

3. Pregledavajte podatke

Zavirite u poslovanje tvrtki. S 4 Vingda otvarate pristup svim podacima o nekoj tvrtki, informirajući se o njenom stanju i kretanju kroz zadnjih nekoliko godina. Tvrtku koja vas zanima provjerite ovdje.

Isprobajte Transparentno.hr

Već u prvom mjesecu nakon lansiranja, servis je zabilježio 40.000 korisnika. Na najvećoj medijskoj manifestaciji u regiji, nedavno održanom „Weekend media festivalu“, ponio je titulu najbolje stranice u regiji namijenjene mobilnim uređajima. Transparentno.hr možete isprobati ovdje.

New Report

Close