Klik do znanja
Digitalni marketing

U online akademiji stvorili radnu atmosferu kao u pravoj učionici

Na predavanju može biti do 15 polaznika, uče iz sedam modula, a stručnjaci su naši zaposlenici s iskustvom.

Marta Duić
26. ožujak 2020. u 22:00
Dario Horvat voditelj je online akademije u digitalnoj agenciji Arbona

Arbona, agencija za digitalni marketing u trenutačnoj situaciji intenzivno nastavlja s projektom digitalne akademije koju provodi online.

Agencija je to koja ima tri ureda u Hrvatskoj – u Zagrebu, Rijeci i Varaždinu te jedan u Beogradu u Srbiji, a imaju i više od 200 partnera iz sedam država te više od 300 projekata u 30 država.

“Arbona online akademija digitalnog marketinga je još jedan u nizu uspješnih projekata. Radi se o akademiji na kojoj su svi predavači stručnjaci iz prakse, naši zaposlenici koji imaju veliko iskustvo u digitalnom marketingu. Dosad smo imali četiri generacije polaznika i sve akademije su bile online.

Sad se provodi jedna akademija, ali smo zbog situacije s koronavirusom odlučili omogućiti još jednu izvanrednu generaciju koja će imati intenzivniji raspored kako bi se uspjela završiti za vrijeme u kojem su ljudi primorani biti kod kuće”, objašnjava nam Dario Horvat, voditelj akademije.

Kako kaže, akademija sadrži sedam modula – Uvod u digitalni marketing, Google Ads, Facebook oglašavanje, Instagram oglašavanje, SEO optimizacija, Email marketing i Google Analytics. Predavanja su uživo i online.

“Na predavanju može biti do 15 polaznika, a pomoću alata za online sastanke smo uspjeli postići efekt da se oni osjećaju kao u pravoj učionici s neograničenom interakcijom s mentorom i ostalim polaznicima.

Za sudjelovanje na akademiji dovoljno je samo imati pristup internetu. Poučeni iskustvom očekujemo da će se grupa polaznika vrlo brzo popuniti. Prijave su otvorene od utorka. Vjerujemo da će polaznici i ovog ciklusa biti zadovoljni naučenim znanjem kao što su bili i prethodni”, istaknuo je Horvat.

I Arboninim zaposlenicima koji imaju uvjete omogućeno je da rade od kuće. Kako tvrdi Horvat, u ovom trenutku broje dvadesetak zaposlenih od kojih 90% radi od kuće.

“Takav model rada smo uveli početkom prošlog tjedna. S obzirom na nešto manji obujam aktivnosti u ovom periodu posao se može korektno odrađivati od kuće. Ipak, rad iz ureda je produktivniji i jednostavniji”, kaže Horvat.

Napominje kako je za rad od kuće nužno imati, npr., ugodno radno mjesto po mogućnosti u zasebnoj prostoriji, adekvatnu opremu za rad i brzu internetsku vezu. Zaposlenici Arbone pozdravljaju odluku firme o mogućnosti rada od kuće.

“Ako su zadovoljeni uvjeti za neometan rad od kuće, ne osjete se značajniji gubici na produktivnosti i kreativnosti. Svi sastanci se održavaju online. I naši partneri imaju razumijevanja za takav tip na čemu smo im zahvalni”, poručuje Horvat.

Inače, Arbona je krajem veljače odlučila povećati neto primanja svim zaposlenicima. Tada su rasle plaće na svim, a ne samo početnim pozicijama. Minimalna početna neto plaća je 7000 kuna za sve zaposlenike.

“Želja nam je da se omogući mladima u Hrvatskoj kvalitetan profesionalni razvoj i pristojni uvjeti za život. Vjerujemo da će oni koji sada završavaju fakultet i ostanu u Hrvatskoj imati kvalitetnije životne uvjete i bolje prilike u razdoblju od pet godina od onih koji idu u inozemstvo, bez obzira na trenutačne izazove”, izjavio je tada Dario Horvat.

Uz fleksibilno radno vrijeme, božićnice, uskrsnice, regres, poklon za rođendane, poticanja sportskih aktivnosti, vrhunsku opremu i moderne urede, zaposlenicima se omogućuje edukacija i napredovanje u svakom pogledu, a kontinuirano rade i na edukaciji mladih, posebno kroz partnerstvo s Fakultetom organizacije i informatike (FOI) u Varaždinu.

New Report

Close