Najbolji poslovi
tržište rada

Tražite posao? Zapošljavaju Pliva, Workforce, Arena, Gi Group, Kofein, Medika…

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr. 

Poslovni.hr
19. kolovoz 2021. u 09:28
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Pliva zapošljava tehničara analitičara (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 23.8. Potrebna je srednja stručna sprema kemijskog, farmaceutskog ili drugog srodnog usmjerenja, a poželjno je i radno iskustvo na laboratorijskim poslovima, ali nije uvjet. Traži se poznavanje MS Office alata i opća informatička pismenost, sklonost timskom radu te dobro poznavanje engleskog jezika. Prijavite se.

Variosystems d.o.o. zapošljava zaposlenika u odjelu nabave (m/ž) u Ludbregu. Rok prijave je 31.8. Neki od zadataka su praćenje rokova i količine isporuka materijala prema specifikacijama sustava, pregovaranje oko cijena materijala te izrada narudžba za određene grupe materijala, izrada i ažuriranje potvrda narudžbe i matičnih podataka dobavljača. Uvjeti su završeno komercijalno, ekonomsko ili tehničko obrazovanje te tečno znanje njemačkog jezika u govoru i pismu a prednost je dodatno znanje engleskog jezika. Aplicirajte.

Kofein d.o.o. zapošljava Senior Copywritera (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 29.8. Potrebne su izražene komunikacijske i prezentacijske vještine te minimalno pet godina agencijskog iskustva. Poslodavac nudi sudjelovanje u zanimljivim projektima, dinamičnu i nasmijanu radnu okolinu, drage i odgovorne kolege. Prijavite se.

Workforce za potrebe klijenta zapošljava na poziciji Junior Risk Specialist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijave su otvorene do 31.8. Uvjeti su najmanje godina dana radnog iskustva, minimalno viša stručna sprema iz ekonomije, financija ili poslovanja, snažan interes za financije i evaluaciju rizika, odlično poznavanje engleskog jezika te analitičnost i sistematičnost. Prijavite se.

Gi Group zapošljava na pozicijama trainer (m/ž), workforce manager (m/ž), workforce planner (m/ž), team leader (m/ž), training & quality manager (m/ž), solution coach (m/ž), operations manager (m/ž), junior HR generalist (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a poslodavac nudi odličnu reputaciju odgovornog poslodavca, dobrodošlicu, tim spreman pomoći, multinacionalno okruženje. Prijavite se.

Hrvatski registar brodova zapošljava na poziciji inspektor PU (m/ž). Mjesto rada je Split, a prijave su otvorene do 23.8. Potrebna je visoka stručna sprema brodogradnje, strojarstva, elektrotehnike ili pomorskog prometa, četiri godine na poslovima klasifikacije i statutarne certifikacije brodova, ili projektiranja, gradnje i održavanja brodova, razina B2 engleskog jezika te vozačka dozvola B kategorije i osnovno poznavanje rada na računalu. Aplicirajte.

 Auro Domus d.o.o. traži glavnog knjigovođu / bilancista (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 24.8. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema ekonomskog usmjerenja, poznavanje jednog stranog jezika, minimalno tri godine radnog iskustva, usmjerenost na visoke standarde u poslu, sklonost timskom radu te visok stupanj odgovornosti, inicijative i energije. Prednost donosi poznavanje rada u ERP Datalab Pantheonu. Aplicirajte.

Arena zapošljava voditelja računovodstva (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 30.8. Potrebni su visoka stručna sprema, petogodišnje radno iskustvo na voditeljskim poslovima računovodstva i financija, odlično poznavanje zakona iz područja računovodstva, poreza i financija, odgovornost, organiziranost, praktičnost, preciznost i usmjerenost na detalje, te pridržavanje vremenskih rokova, iskustvo u razvijanju, motiviranju i vođenju timova, odlično znanje rada na računalu (MS Office paket). Prijavite se na linku.

Andersson & Sjöblom Technical Management d.o.o. zapošljava na poziciji Civil Engineer (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 31.8. Potrebno je znanje engleskog jezika, a poznavanje švedskog je prednost. Prijavite se.

Medika d.d. zapošljava stručnog suradnika u računovodstvu (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 30.8. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema ekonomskog smjera, godinu dana iskustva na istim ili sličnim poslovima, dobro poznavanje MS alata, orijentiranost na detalje i pedantnost, motiviranost za daljnjim razvojem u području računodstva. Prijavite se ovdje.

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

New Report

Close