Tražite posao? Poslodavac nudi financijske naknade u iznosu od 100 eura za svako posredovanje

Autor: Poslovni.hr , 05. kolovoz 2020. u 10:02
Foto: Pixabay

Iskoristite vaš potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri! U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

 

Metro Cash & Carry d.o.o. zapošljava voditelja odjela voća i povrća (m/ž). Mjesto rada je Poreč, a rok prijave 10.8. Potrebna je minimalno srednja stručna sprema, tri godine odgovarajućeg radnog iskustva, iskustvo u vođenju tima, poznavanje engleskog jezika. Aplicirajte ovdje.

 McDonald’s traži managera na treningu (m/ž) u Bjelovaru. Rok prijave je 13.8. Nudi se konkurentna plaća iznad prosjeka, edukacija iz područja rukovođenja i upravljanja, fleksibilno radno vrijeme, bonusi i stimulacije na plaću. Prijavite se.

LAD 1 traži ovlaštenog računovođu (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 10.8. Posao obuhvaća unos i obradu robno materijalne dokumentacije, naručivanje robe, knjiženje računa i ostalo. Potrebni su minimalno deset godina iskustva u računovodstvenim poslovima i poznavanje rada na računalu. Prijavite se ovdje.

Falkensteiner traži recepcionara (m/ž). Rok prijave je 12.8. Potrebno je aktivno poznavanje stranih jezika i rada na računalu. Na željeni se posao prijavite putem linka.

Tres Commas zapošljava u Zagrebu na pozicijama: Sales Representative (m/ž), savjetnik sa znanjem njemačkog jezika (m/ž), savjetnik sa znanjem talijanskog jezika (m/ž). Prijavite se na željeni posao putem linka.

Pliva zapošljava na pozicijama radnik održavanja automatiziranih sustava (m/ž), menadžer za testiranje IT aplikacija (m/ž), viši stručnjak za regulatorne poslove (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Provjerite detalje poslova i aplicirajte.

Sunset traži agenta za zapošljavanje (m/ž) u Hrvatskoj. Rok prijave je 9.8. Poslodavac nudi financijske naknade u iznosu od 100 eura za svako posredovanje. Posao obuhvaća traženje kandidata za rad u Njemačkoj. Aplicirajte.

Carwiz traži asistenta uprave (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 10.8. Potrebni su obrazovanje ekonomskog ili upravno – pravnog usmjerenja, dvije do pet godina radnog iskustva na sličnim poslovima, preciznost, sistematičnost. Poslodavac nudi ugodnu radnu atmosferu, redovita primanja i mogućnost napredovanja. Aplicirajte na linku.

Commel zapošljava asistenta voditelja ključnih kupaca (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 15.8. Potrebna je viša ili visoka stručna sprema ekonomskog smjera, poznavanje engleskog jezika u govoru i pismu, angažiranost i želja za učenjem. Prijavite se.

Šafram d.o.o. zapošljava referenta prodaje (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 12.8. Potrebni su minimalno petogodišnje iskustvo rada u struci, osnovno znanje engleskog jezika, odlično znanje MS Office-a. Prijavite se.

 

Sretno kandidatima!

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

Komentirajte prvi

New Report

Close