Najbolji poslovi
tržište rada

Siguran poslodavac nudi fiksnu plaću do 16.000 kuna uz bonuse! Evo kako se prijaviti

Poslodavac uz fiksnu plaću, osigurava i dodatne stimulacije na plaću, fleksibilno radno vrijeme, službeno vozilo, računalo, mobitel i tablet.

Poslovni.hr
05. svibanj 2020. u 12:58
Foto: Goran Ferbezar/PIXSELL

MODEPACK je specijalizirani proizvođač ambalaže koju izvozi na čak 25 svjetskih tržišta.

Poduzeće koje veliku pažnju posvećuje pozitivnoj radnoj atmosferi i zadovoljstvu svojih radnika, sada širi svoj tim i traži Voditelja prodaje (m/ž) u Zagrebu.

Pozicija voditelja odnosi se na prodaju ambalaže za kurirske službe i online trgovine. Prodaja je pokretač i prvi korak svih procesa, stoga kandidat prije svega treba biti proaktivan i samoinicijativan.

Očekuje se fakultetsko obrazovanje iz područja ekonomije te minimalno tri godine radnog iskustva na sličnom poslu. Traži se entuzijastična osoba s naprednim znanjem engleskog jezika i razvijenim komunikacijskim i pregovaračkim vještinama.

Novozaposlena osoba bit će zadužena za komunikaciju s kupcima, brinut će o poslovnom odnosu, raditi analizu tržišta i definirati ciljeve, ali i pronalaziti nove kupce. U svemu tome će joj pomoći asistent prodaje.

Za ovu poziciju osigurana je neto plaća od 13.000 do 16.000 kuna uz bonuse, a poslodavac nudi i ugovor na neodređeno.

Rok prijave na natječaj je 25.05. Prijaviti se možete ovdje.

MODEPACK uz ovu poziciju traži i: Operatora proizvodnog stroja (m/ž), Asistenta prodaje (m/ž) te Voditelja marketinga i webshopa (m/ž) u Zagrebu.

Najnovije natječaje ove tvrtke možete pratiti na linku.

Ostalu bogatu ponudu zanimanja potražite na portalu posao.hr.

Sretno u pronalaženju posla!

New Report

Close