Magazin Poslovna 2023
PROMO

Razvijamo nove pristupe i ideje razmišljajući izvan okvira

Misija tvrtke LAMA: razvoj, implementacija i održavanje IT proizvoda i rješenja s ciljem pružanja cjelokupne podrške…
Promo
15. prosinac 2022. u 22:00
Denis Fusek, tehnički direktor tvrtke LAMA/PD

Tvrtka LAMA već se desetak godina uvjerljivo ubraja u TOP100 hrvatskih IT kompanija po prihodima, a ujedno je i na prvom mjestu kao sistem integrator sa sjedištem registriranim na području Dalmacije. Iznimna skupina od tridesetak visoko motiviranih profesionalaca čini Lamu jednom od najjačih IT tvrtki u Dalmaciji, ali i Hrvatskoj.

LAMA pruža usluge sistem integracije i razvoja aplikativnih rješenja po principu “ključ u ruke”. Neka od aplikativnih rješenja odnose se na uredsko poslovanje i upravljanje dokumentima te podršku poslovanju Fakulteta, Visokih učilišta, proračunskih korisnika kao i realnog sektora…jednom rječju radimo u svim industrijama.

Povrh toga, LAMA razvija i integrira aplikativna rješenja prema zahtjevu korisnika koristeći najmodernije razvojne alate i tehnologije.

Dodatno, otišli smo i korak dalje, razvijamo rješenja na Blockchain tehnologiji, te smo razvili aplikaciju za verifikaciju i autentifikaciju dokumenata i svih binarnih datoteka: BLOCKADEMIA (www.blockademia.com). LAMA je partner renomiranih brendova (Cisco, Microsoft, Lenovo, Dell, HPE, Datalab, VMware, IBM, Veeam, Fortinet…) čije proizvode i rješenja integriramo u cjelovita rješenja sukladno potrebama korisnika, što uključuje analizu potreba, projektiranje, isporuku, konfiguraciju, implementaciju, edukaciju, programiranje te naravno podršku/održavanje svih elemenata sustava. Jednom rječju, jedan partner za sve izazove poslovanja firme! Poštujemo načela izvrsnosti, razvijamo se kao firma, razvijajući i zapošljavajući visokoobrazovane djelatnike te eksperte u svim relevantim područjima djelovanja.

Potpuno smo orijentirani ka zadovoljstvu svojih korisnika kojima pomažemo jednostavnije i efikasnije upravljati poslovnim procesima i osiguravajući im analitičke informacije potrebne za donošenje kvalitetnih poslovnih odluka. Od samog osnutka 1992. godine LAMA kontinuirano surađuje sa znanstvenim institucijama na istraživanju, razvoju i tržišnoj primjeni raznih IT rješenja.

Razmišljanje izvan tradicionalnih i poznatih okvira

Gospodin Denis Fusek, tehnički direktor LAMA, komentirao je proteklu godinu i podijelio s nama očekivanja za nadolazeću 2023. “Kontinuirano se nalazimo među TOP100 hrvatskog ICT-a i vodeći smo sistem integrator u Dalmaciji, što je prije svega potvrda kvalitete, stručnosti i predanosti našeg tima. Naročito ako uzmemo u obzir da trenutno u hrvatskoj djeluje više od 1600 registriranih IT tvrtki.

Tekuća, 2022.godina za LAMU je godina razvoja novih proizvoda i rješenja. Kriza na globalnoj razini nije zaustavila ulaganja u ICT sektor, naprotiv, većinu je projekata i ubrzala. Pojavile su se nove prilike, trebalo ih je samo prepoznati. Mi promjene prihvaćamo spremno, ali ujedno zadržavamo ključne elemente koji nas čine jedinstvenima i koje naši korisnici već dugo prepoznaju.

Naše bogato iskustvo i individualni pristup projektima pomažu nam identificirati najbolje prakse koje funkcioniraju i donose našim korisnicima vidljiva poboljšanja u poslovanju, optimizirajući i ubrzavajući poslovne procese. Tu nam uvelike pomaže fleksibilno razmišljanje, razmišljanje izvan tradicionalnih i poznatih okvira, što povremeno može biti zaista izazovno, ali samo uz upravljanje rizikom možete napraviti značajne pomake.

Ne ograničavamo se standardnim poslovnim modelima, razvijamo nove pristupe i ideje, koristeći nove tehnologije te si dopuštamo širinu razmišljanja i to nas već 30 godina vodi dobrim putem. Godinu 2022. zaključili smo uspješnim LAMA Eventom u Hotelu Radisson Blu u Splitu, na kojem smo s naših stotinjak korisnika tradicionalno razgovarali o novim ICT tehnologijama i rješenjima.

Trenutno nas vesele novi počeci i nova godina, posebno očekivanje 25. i 26. travnja 2023. kada, ponovo u Hotelu Radisson Blu Split, organiziramo još jedne LAMADays. Ovom prilikom vas pozivamo na zajedničku proslavu naših prvih 30 godina postojanja, na ugodno druženje i puno smijeha. A možda usput pronađemo i najbolje IT rješenje za vaše poslovanje! U ime tima LAMA i svoje osobno, želim vam svima sretnu i uspješnu 2023. godinu.”, zaključio je Fusek.

New Report

Close