Prilika koja se ne propušta: Nude stan u Zagrebu, plaću do 15.000 kuna, auto i mobitel

Autor: Poslovni.hr , 27. svibanj 2020. u 08:14
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Tražite posao? Onda je ovaj tekst stvoren za vas. U suradnji s portalom posao.hr donosimo popis TOP 10 poslova koji se nude na tržištu rada.

Bubanj-Niskogradnja je društvo s ograničenom odgovornošću specijalizirano za gradnju vodova za električnu struju i telekomunikacije.

Iz poduzeća trenutno šire postojeći tim i traže inženjera građevinarstva (m/ž) za rad na području grada Zagreba i okolice. Novozaposlena osoba bit će zadužena za vođenje gradilišta, vođenje potrebne dokumentacije (građevinskog dnevnika, građevinske knjige), pripremu privremenih situacija, pripremu objekta i dokumentacije za tehnički pregled, organizaciju ljudi i mehanizacije.

Za ovu poziciju nudi se plaća u iznosu od 10.000 do 15.000 kuna, službeni automobil, mobitel, a poslodavac plaća i stan ukoliko osoba nije iz Zagreba.

Kandidat mora imati položen stručni ispit te najmanje 5 godina radnog iskustva, od čega barem 3 godine na izgradnji kanalizacija, kolektora, javnih kanala i vodoopskrbnih cjevovoda. U obzir dolaze samo osobe s položenim vozačkim ispitom B kategorije.

Rok prijave na natječaj je 19.06. Prijaviti se možete ovdje.

Bubanj-Niskogradnja d.o.o. uz ovu poziciju traži i: strojara na građevinskom stroju (m/ž) u Zagrebu.

Najnovije natječaje ove tvrtke možete pratiti na linku.

Ostalu bogatu ponudu zanimanja potražite na portalu posao.hr.

Sretno u pronalaženju posla!

Komentirajte prvi

New Report

Close