Najbolji poslovi
TRAŽITE POSAO?

Oporavlja se tržište rada: Objavljeno 1.500 novih oglasa za posao, ovo su nekih od njih

Želimo vam sreću prilikom prijave!
Poslovni.hr
13. svibanj 2020. u 11:48
Foto: Getty Images

Kriza, neizvjesnost i potreba za ostankom kod kuće izazvana koronavirusom dovela je do značajnog pada broja oglasa za posao. No, čini se kako se tržište polako oporavlja. U posljednja dva tjedna došlo je do primjetnog rasta potražnje za radnicima. Tako je u razdoblju od 27. travnja do 10. svibnja objavljeno 1.500 oglasa za posao na portalu posao.hr, što je rast od 38 % u odnosu na razdoblje od 13. do 26. travnja.

Nadamo se da će se pozitivan trend i nastaviti, a u suradnji sa stručnjacima s portala posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih ovotjednih poslova. Želimo vam sreću prilikom prijave!

Zdravstvena ustanova Ljekarne Prima Pharme najveći je ljekarnički lanac koji broji više od 70 ljekarničkih jedinica širom Hrvatske. Iz ustanove traže farmaceute (m/ž) u Rijeci, Opatiji, Dubrovniku, Sisku i Osijeku. Novozaposlene osobe bit će zadužene za izdavanje lijekova, stručno savjetovanje pacijenata te farmaceutsku skrb. Od kandidata se očekuje VSS, magistar farmacije te odobrenje za samostalan rad. Rok za slanje prijava je 18.05. Ostale uvjete natječaja potražite na linku.

Modepack, specijalizirani proizvođač ambalaže koju izvozi na čak 25 svjetskih tržišta traži operatora proizvodnog stroja (m/ž), asistenta prodaje (m/ž), voditelja prodaje (m/ž) te voditelja marketinga i webshopa (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 18.05. Poslodavac nudi odlične uvjete, siguran posao, ugovor na neodređeno te rad dinamičnom i poticajnom okruženju. Za prijavu na jednu od navedenih pozicija kliknite na link.

Poduzeće Zelene tehnologije d.o.o., zbog značajnog povećanja opsega posla zapošljava na poziciji .NET Web Developer (m/ž). Mjesto rada je Donji Stupnik, a rok prijave 20.05. Od kandidata se očekuje da ima visoku motivaciju, želju za radom i učenjem. Sudjelovanje u razvoju i održavanju postojećih programskih rješenja, sudjelovanje u izradi i razvoju novih programskih rješenja, predlaganje tehničkog koncepta rješenja i timski rad s drugim developerima samo su neki od izazova koji očekuju novog zaposlenika. Prijaviti se možete ovdje.

Mivatech d.o.o. za graditeljstvo i trgovinu traži voditelja projekta za izvođenje strojarskih instalacija (m/ž) na području grada Zagreba i Zagrebačke županije. Rok prijave je 26.05. Poslodavac osigurava službeni mobitel i mogućnost usavršavanja te nudi stalan radni odnos i plaću u iznosu do 10.000 kuna. Od kandidata se očekuje barem tri godine radnog iskustva, poznavanje engleskog i njemačkog jezika te posjedovanje vozačke dozvole B kategorije. Za prijavu kliknite na poveznicu.

Strabag je u potrazi za novim radnim snagama i traži: djelatnika IT-ServiceDeska (m/ž) u Zagrebu. Rok prijave je 10.06. Za detalje o načinu prijave kliknite na link.

Ljekarne Deltis Pharm su zdravstvena ustanova čiji je osnivač BELUPO, d.d., KOPRIVNICA. Osnovni zadatak poduzeća je osiguranje opskrbe i dostupnosti lijekova krajnjim korisnicima. Nude vam priliku da postanete dio njihovog tima na sljedećim pozicijama: magistar farmacije (m/ž) u Crikvenici, farmaceutski tehničar (m/ž) u Crikvenici te magistar farmacije (m/ž) u Ogulinu. Nude stalan radni odnos, a iskustvo na sličnim poslovima je prednost. Natječaj traje do 31.05. Kako bi se prijavili kliknite na link.

Crowe Tax and Accounting d.o.o. zapošljava na poziciji Accounting Manager (m/ž) u Zagrebu. Od kandidata se očekuje minimalno osam godina radnog iskustva, dobro poznavanje engleskog jezika te rada na računalu. Osoba mora biti komunikativna i imati dobre organizacijske vještine. Za prijavu na ovu izazovnu poziciju kliknite na link.

Tres Commas d.o.o., konzultantska tvrtka koja posluje s klijentima diljem svijeta traži savjetnika sa znanjem češkog jezika (m/ž), savjetnika sa znanjem njemačkog jezika (m/ž), savjetnika sa znanjem talijanskog jezika (m/ž) te predstavnika prodaje (m/ž). Mjesto rada je Zagreb. Prijave su otvorene do 27.05. Očekuju se izvrsne prodajne, komunikacijske i pregovaračke vještine. Poslodavac osigurava plaću u iznosu od 5.200 kuna uz bonuse. Za prijavu kliknite na link.

Motus Media, regionalna medijska grupa s uspješnim portalima i časopisima različite tematike širi tim suradnika. Za rad u ambicioznom okruženju traže voditelja prodaje oglasnog prostora (m/ž), urednika sportske rubrike (m/ž), novinara deska (m/ž) te urednika deska (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave 19.05. Za dodatne detalje i prijavu kliknite na poveznicu.

Poznati diskontni lanac, Pepco traži voditelja trgovine (m/ž) u Krapini. Poslodavac osigurava stimulativna primanja, priliku za razvoj i usavršavanje, prijateljsku organizacijsku kulturu te popust za zaposlenike. Za prijavu je potrebno radno iskustvo u trajanju od najmanje tri godine, znanje rada na računalu te završena srednja škola. Prijavite se putem linka. Ostale natječaje ovog poslodavca možete potražiti ovdje.

Za dodatne poslove kliknite na link i pretražite poslove koji su trenutno raspoloživi za prijavu. Sretno u pronalaženju posla.

New Report

Close