Održan prvi MeetUP Contact Center Akademije

Autor: Sponzorirani članak , 24. veljača 2014. u 12:49
Press foto

U organizaciji tvrtke Radilica, u Laubi je u četvrtak 20. veljače u 16:00 sati, održan prvi MeetUP Contact Center Akademije (CCA).

U organizaciji tvrtke Radilica, u Laubi je u četvrtak 20. veljače u 16:00 sati, održan prvi MeetUP Contact Center Akademije (CCA). MeetUP je strukturirano poslovno druženje svih dosadašnjih i budućih polaznika CCA, odnosno direktora, voditelja i supervizora u kontaktnim centrima. MeetUP-i se organiziraju tri puta godišnje. Teme koje se obrađuju na svakom MeetUP-u, spadaju u domenu operativnog razvoja i vođenja contact center i/ili customer service timova. Svaki susret ima krovnu temu koja se obrađuje putem stručne i interaktivne prezentacije, a naglasak je na praktičnim pitanjima i interakciji sa sudionicima.

Prvi MeetUP je posjetilo šezdesetak voditelja kontaktnih centara renomiranih hrvatskih kompanija. Tema ovog MeetUP-a bile su pravne aktualnosti i zakonske regulative, koje su usko vezane uz operativan rad timova kao što su snimanje poziva, odlazne kampanje, odnosno pozivanje korisnika, smjenski rad i rad studenata te druge relevantne teme. Predavač Vinko Berković, stručnjak za radno pravo Hrvatskog Telekoma, održao je nadasve zanimljivo i korisno predavanje podijeljeno u tri cjeline: osobni podaci (što su i kako ih se smije koristiti), sklapanje ugovora (na daljinu, u elektronskom obliku) te radno vrijeme (smjenski, noćni i studentski rad). U opuštenoj atmosferi, sudionici su mu postavljali pitanja, na koja je spremno odgovarao. Jedna od tema koja je stvarala najviše nedoumica i oko koje se povela konstruktivna rasprava među sudionicima, bilo je snimanje poziva, te u koje svrhe je snimke moguće koristiti. Sudionici su rado dijelili iskustva iz prakse te otvoreno sudjelovali tijekom čitavog predavanja. Za vrijeme održavanja MeetUP-a, posjetitelji su mogli saznati više i o novim trendovima i tehnološkim dostignućima u za to predviđenom kutku znanja. Nakon interaktivnog predavanja, izvučena je nagrada generalnog sponzora Sedam IT-a. Sudionici su druženje i razmjenu iskustava nastavili u neformalnoj atmosferi uz vino i snack. Organizator se zahvaljuje generalnom sponzoru Sedam IT-u te medijskom pokrovitelju Poslovnom dnevniku uz čiju pomoć je ideja MeetUP-a uspješno zaživjela.

New Report

Close