Zeleno gospodarstvo
Doprinos tranziciji

Novi multimedijski projekt – čitajte, gledajte, uživajte!

Odlučili smo videoemisiju povezati s tiskanim izdanjem.

Vladimir Nišević
23. veljača 2022. u 22:00
U prvoj video emisiji Zeleno gospodarstvo Ivana Belić ugostila je Mirsadu Kudrić, generalnu direktoricu Boscha Hrvatska i Slovenija/PD

Zeleno gospodarstvo novi je multimedijski projekt Poslovnog dnevnika. Poslovni TV koji smo pokrenuli prošle godine na našu internetsku platformu donio je videosadržaj, a od niza formata kojim smo se pozicionirali kao drugačiji od konkurencije posebice se istaknuo serijal videouradaka pod naslovom Zelena mobilnost.

U tom serijalu po producentskim nadzorom naše kolegice Majde Mikulandre i voditeljskim znanjem Ivane Belić iz Regionalne energetske agencije Sjeverozapadne Hrvatske, bez lažne skromnosti, mogu reći kako smo pružili svoj mali doprinos stavljanju zelene mobilnosti u fokus poslovne zajednice.

Ove godine Poslovni TV zaživjet će u punom sjaju – naši videouradci dobivaju svoje jedinstveno mjesto na našem internetskom portalu poslovni.hr, a videoemisije koje pripremamo bit će sadržajnije, u minutaži duže i puno opširnije nego prošle godine.

Jedna i prva od takvih koja starta ovaj tjedan je Zeleno gospodarstvo. Ali kako ne bi bili isti odlučili smo videoemisiju povezati s tiskanim izdanjem tako da i onim a koji možda neće provesti 20-ak minuta gledajući reportaže i intervju online ostavljamo mogućnost da sukus sadržaja konzumiraju na dobrom starom papiru.

Upravo ovaj projekt odraz je smjera u kojem Poslovni dnevnik ide već duže vrijeme – pod egidom ‘print is not dead’ svoj sadržaj samo pojačavamo na internetskom izdanju, a ubuduće i videoizdanju Poslovnog TV-a.

A svakako želimo pružiti svoj doprinos neminovnoj tranziciji prema zelenom i obnovljivom uostalom zato se naš prvi projekt i zove Zeleno gospodarstvo. Čitajte, gledajte, uživajte.

New Report

Close