Najbolji poslovi
TRŽIŠTE RADA

Najbolji poslovi tjedna: Iskoristite potencijal i pronađite posao po vašoj mjeri

U suradnji s portalom posao.hr donosimo izdvojenu ponudu najboljih poslova ovaj tjedan. Prijavite se i sretno!

Poslovni.hr
29. travanj 2020. u 11:53
Foto: Željko Lukunić / Pixsell

Pepco traži voditelja trgovine (m/ž) u mjestu Ivanec. Rok prijave je 12.5. Posao uključuje analizu prodajnih rezultata i provođenje mjera za poboljšanje prometa, kontrolu operativnih troškova, planiranje i organiziranje rada ostalih zaposlenika i ostalo. Potrebno je radno iskustvo na sličnim poslovima najmanje tri godine, minimalno srednja stručna sprema, znanje rada na računalu i volja za rad s ljudima. Aplicirajte ovdje.

Inchoo d.o.o. zapošljava u Osijeku: Sales Manager (m/ž) i Marketing Manager (m/ž). Prijavite se najkasnije do 4.5. Potrebno je C1 razina znanja engleskog jezika, odlične organizacijske i vještine upravljanja vremenom, napredno poznavanje IT svijeta. Prijavite se na linku.

Ljekarne Deltis Pharm traže farmaceutskog tehničara (m/ž) u Crikvenici i magistre farmacije (m/ž) u Ogulinu i Crikvenici. Potreban je položen stručni ispit i važeća dozvola za rad te poznavanje rada na računalu. Rok prijave je 7.5. Aplicirajte.

House of Jobs za potrebe klijenta zapošljava Solution Architecta (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a prijaviti se možete do 10.5. Potrebno je poznavanje engleskog jezika na razini B1, visoka ili viša diploma informatike ili srodnog područja, šestogodišnje iskustvo u savjetovanju o arhitekturi Cloud-a i migracija. Prijavite se.

Dom za starije i nemoćne osobe Severović zapošljava medicinsku sestru ili medicinskog tehničara u mjestu Novaki Bistranski. Rok prijave je 7.5. Poslodavac nudi ugovor na neodređeno i redovna primanja od 7.500 neto. Prijavite se putem linka.

Emerson Croft zapošljava na sljedećim pozicijama: HR Administrator (m/ž), Investment Analyst (m/ž), QA Automation Engineer (m/ž), Product Manager (m/ž), DevOps Engineer (m/ž), Mobile QA Tester (m/ž), Sales Operation Generalist (m/ž). Poslodavac nudi rad od kuće, a rok prijave je 12.5. Prijavite se na neku od čak 20 pozicija u ponudi. Provjerite više i aplicirajte.

Medika d.d. zapošljava u Splitu na poziciji stručni suradnik za prodaju stomatoloških proizvoda i opreme (m/ž). Rok prijave je 10.5. Potrebna je srednja stručna sprema dentalnog asistenta ili tehničara. Poželjno je radno iskustvo na istim ili sličnim poslovima, razvijene komunikacijske vještine, proaktivnost i orijentiranost na postizanje rezultata, znanje engleskog jezika. Prijavite se.

Pliva traži stručnjaka za farmakovigilanciju (m/ž). Mjesto rada je Zagreb, a rok prijave je 11.5. Potrebna je visoka stručna sprema, a radno iskustvo u sličnim poslovima je poželjno. Traži se odlično poznavanje engleskog jezika i odlično znanje MS Office alata. Prijavite se.

Aluflexpack Novi d.o.o. traži pojačanje na pozicijama: mehaničar 2 (m/ž) i komercijalist 3 – odjel podrške kupcima (m/ž) u Umagu te administrator plana (m/ž) u Drnišu. Aplicirajte.

Tepih Centar d.o.o. u potrazi je za Managerom prodaje za Dalmaciju (m/ž). Lokacije rada su Split i Zadar. Rok prijave je 16.5. Potrebna je visoka stručna sprema ekonomskog smjera, minimalno tri godine radnog iskustva na rukovodećim pozicijama, napredno poznavanje rada na računalu, aktivno znanje engleskog ili njemačkog jezika i vozačka dozvola B kategorije. Prijavite se.

Bogatu ponudu poslova pronađite na portalu posao.hr.  Sretno u pronalaženju posla.

New Report

Close