Izazovi i zahtjevne situacije samo su ojačali njezinu odlučnost u svijetu biznisa

Autor: PD VL native tim , 04. lipanj 2023. u 22:00
Eva Šola/PD

Eva ističe kako je u njenoj ‘priči’ ZŠEM puno pomogao te još uvijek pomaže kao MBA studentici managementa te direktorici i vlasnici poduzeća.

Iako ima samo 23 godine, Eva Šola, studentica Zagrebačke škole ekonomije i managementa svoj karijerni put razvija već godinama. S jasnom vizijom kretanja u ekonomiji i menadžmentu još od osnovne škole, krenula je na put koji će oblikovati njezinu budućnost kao menadžerice.

Tijekom prve godine studija Eva je radila kao časnica za vezu u Ministarstvu vanjskih – europskih poslova, na projektu predsjedanja Hrvatske s Europskom unijom. Iskustvo i znanje stečeno na toj poziciji kasnije su joj postali neprocjenjivi kada se otisnula u privatni sektor, fokusirajući se na ekonomiju i menadžment.

Usklađivanje studija i posla

“Iako mlada, ulazim u posao koji se razvijao u prepoznatljiv brand. Kao i u svakom poslu, susrela sam se s jako puno prepreka i zahtjevnijih situacija, pogotovo za osobu bez radnog iskustva poput mene”, ističe Eva.

Unatoč svojoj mladoj dobi, preuzela je ulogu koja uključuje oblikovanje budućnosti tvrtke. Izazovi i zahtjevne situacije s kojima se suočavala, ojačali su njezinu odlučnost. Usklađivanje studija i posla bez sumnje je bilo zahtjevno, ali joj je pružilo uvide i znanja neophodna mladom stručnjaku u poslovnom svijetu.

“ZŠEM je u toj mojoj ‘priči’ puno pomogao te još uvijek pomaže kao MBA studentici managementa te danas već direktorici i vlasnici vlastitog poduzeća. Primjenom stečenih znanja na ZŠEM-u, u turističko-ugostiteljskom kompleksu Japin Breg ostvarila sam zapažene rezultate, a stjecanjem iskustva, odlučila sam osnovati i vlastitu tvrtku HSE PARTNER d.o.o., specijaliziranu za marketing, menadžment, ekonomiju i dizajn”, ističe Eva.

Osmislila sajam vjenčanja

Eva je osmislila ideju sajma vjenčanja na Japin Bregu, okupljajući sve ključne elemente vjenčanja na jednom mjestu.

Kontinuirano usavršavanje

Iako je relativno nova, tvrtka je već postigla impresivne rezultate i uključena je u značajne projekte. Eva je uspješno organizirala vjenčanja, uključujući događaje na nacionalnoj razini, te proširila svoje usluge na upravljanje događajima. Ona upravlja računima klijenata na društvenim mrežama, dizajnira logotipe, izrađuje promotivne materijale i producira video zapise.

Jedan od njezinih dosadašnjih zapaženijih projekata bila je organizacija vjenčanja za klijente iz Njemačke u Hrvatskoj. Rastući unutar ove industrije, Eva je osmislila ideju sajma vjenčanja na Japin Bregu, okupljajući sve ključne elemente vjenčanja na jednom mjestu. Organiziranje ovakvog sajma veliki je pothvat i za njezinu tvrtku i za nju osobno. Kontinuirano usavršavajući svoje vještine, proširujući svoje znanje i dalje razvijajući svoje organizacijske sposobnosti, Eva nastoji osigurati da sve potencijalne pogreške ili izazovne situacije budu svedene na minimum.

“Do sada je moja predanost dala uspješne rezultate, no kao mlada poduzetnica svjesna sam da imam još puno za naučiti. Kako bi se reklo, “tko radi – griješi”, ali ipak držim se slogana svojeg poduzeća – Pouzdan partner”,sa smiješkom ističe Eva.

* Sadržaj omogućio ZŠEM

ORGANIZATOR
Glavni partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner
Partner

New Report

Close