Svijet novca
edukativne radionice

Hanfa održala predavanje za osječke učenike

Učenicima 2., 3. i 4. razreda Ekonomske i upravne škole održana su predavanja o upravljanju osobnim financijama, financijskim prijevarama te onima na kriptotržištu.

Poslovni.hr
27. studeni 2022. u 22:02
Foto: pixabay

Sredinom studenog predstavnice Hanfe održale su u Osijeku niz edukativnih predavanja i radionica u suradnji sa Savjetom mladih Osječko-baranjske županije i Ekonomskom i upravnom školom Osijek. Održana su četiri predavanja/radionice za studente i učenike, a tom prilikom predstavljena je Hanfa i njezin djelokrug rada, bilo je riječi o tome kako izraditi osobni budžet i aktivno njime upravljati te kako odabrati obvezni mirovinski fond i njegovu kategoriju nakon prvog zaposlenja. Uz to, mladima je predstavljen i način funkcioniranja mirovinskog sustava s naglaskom na dobrovoljnu mirovinsku štednju.

Učenicima 2., 3. i 4. razreda Ekonomske i upravne škole održana su predavanja o upravljanju osobnim financijama, financijskim prijevarama te onima na kriptotržištu. Valja napomenuti da su učenici te škole pobjednici Hanfinog natječaja za izradu video radova “Osiguraj se mudro”.

New Report

Close