Svijet novca
Svijet novca

Hanfa izabrala novih pet stipendista

Ovogodišnji stipendisti dolaze s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu.

Poslovni dnevnik
29. prosinac 2022. u 22:00
Stipendisti su Marta Ercegovac, Paola Jović, Kristijan Koić, Tea Krivošić i Lara Pastuović/PD

Na prigodnoj svečanosti u Hrvatskoj agenciji za nadzor financijskih usluga (Hanfa) 6. prosinca potpisani su ugovori o stipendiranju između Hanfe i pet studenata. Riječ je o nastavku projekta stipendiranja koji je pokrenut 2019. godine, a s ciljem da Hanfa podrži studij onih najboljih te u budućnosti privuče najbolje kadrove s tržišta rada.

Ovogodišnji stipendisti dolaze s Ekonomskog fakulteta u Zagrebu: Marta Ercegovac i Paola Jović, studentice 3. godine te Kristijan Koić, Tea Krivošić i Lara Pastuović, studenti 4. godine. Mjesečni iznos koji će studenti primati bit će neto 1750 kuna, a isplaćivani će se od potpisivanja ugovora, odnosno akademske godine 2022./2030., do završetka studija.

Uz uvjet da u trenutku završetka studija postoji poslovna potreba za zapošljavanjem u Hanfi i da je stipendist ispunio sve obaveze iz ugovora o stipendiranju, Hanfa stipendistu može ponuditi zaposlenje, a stipendist se obvezuje zaposliti u Hanfi te ostati u radnom odnosu onoliko godina koliko je primao stipendiju, uvećano za jednu godinu.

New Report

Close