Velika potražnja: Jedinstvena prilika za vožnju ovih luksuznih automobila

Autor: Promo , 15. travanj 2024. u 07:38

Zašto kupiti skupi automobil i izdvajati velike novce na održavanje i popravke kada isti automobil možete unajmiti i plaćati mjesečnu fiksnu cijenu bez dugoročne obveze i bez ikakve brige o popratnim troškovima?

Svatko od nas je barem jednom maštao o investiciji u neko sigurno i luksuzno vozilo koje će svaku vožnju pretvoriti u užitak, posebice kada ste osoba koja redovito putuje, bilo da se radi o učestalim poslovnim putovanjima ili je vaš put do ureda malo duži nego kod ostatka kolektiva. Možda ste bili potaknuti na razmišljanje o novom vozilu iz nekog drugog poriva, primjerice smatrate da luksuzan automobil odražava visoku profesionalnost, a svi znamo kolika je moć prvog dojma u poslovnom svijetu. Nažalost, cijene u auto industriji nas brzo prisile da zaboravimo na investiciju u novi automobil koji bi zadovoljio naše potrebe.

U današnjem svijetu raznih mogućnosti, pronašli smo jednostavno rješenje i za ovaj problem. Zašto kupiti skupi automobil i izdvajati velike novce na održavanje i popravke kada isti automobil možete unajmiti i plaćati mjesečnu fiksnu cijenu bez dugoročne obveze i bez ikakve brige o popratnim troškovima? I to ne bilo kakav automobil, već onaj o kojem ste do jučer mogli samo maštati.

Jedinstvenu priliku dugoročnog najma vrhunskih automobila možete pronaći u Viator Drive – u koji je nadopunio svoju flotu novom ekskluzivnom ponudom vozila. Ovaj luksuzni dodatak njihovoj floti u potpunosti transformira percepciju vožnje i obećava novo iskustvo luksuza i inovacije. Flota dugoročnog najma je obogaćena za nekoliko luksuznih modela, a najpoželjniji modeli su Porsche Cayenne, Porsche Cayenne Coupé, Porsche Cayenne Turbo, Porsche Macan, Mercedes GLC, Mercedes GLB, Mercedes GLA, Audi Q2 i Audi Q3. Što se tiče broja upita, za navedenim modelima ne zaostaju ni novi Alfa Romeo Stelvio te Fiat 500 Abarth.

Važno je naglasiti da se radi o ograničenoj ponudi, a potražnja za ovom jedinstvenom prilikom je iznimno velika.

Osim prvoklasne estetike i udobnosti koji plijeni pažnju svakog automobilskog entuzijasta, ovi modeli su prepoznatljivi po svojoj naprednoj opremi koja podrazumijeva modernu tehnologiju i inovacije, vrhunsku snagu i učinkovitost, sigurnosne sustave, specifične materijale interijera poput kože, ekskluzivan dizajn, potpuno pocinčanu čelično – aluminijsku karoseriju i performanse vožnje na najvišem nivou.

Istražite novu ekskluzivnu Viator Drive ponudu na web stranici te im se obratite putem emaila info@viatordrive.hr. Viatorovi stručni savjetnici će se pobrinuti da dobijete najbolju uslugu najma prilagođavajući uvjete i vrstu ugovora vašim potrebama.

New Report

Close