OTP banka stipendira studente sa 750.000 kuna

Autor: Poslovni dnevnik , 27. siječanj 2022. u 22:00
Program 'Zeleno svjetlo za znanje' traje od 2010./I. Ivanović/PIXSELL

U proteklih 12 godina banka je za ovaj program izdvojila više od sedam i pol milijuna kuna.

U okviru programa “Zeleno svjetlo za znanje” OTP banka i ove akademske godine stipendira studente slabijeg imovinskog stanja i redovite studente s iznimnim sportskim postignućima.

U proteklih 12 godina banka je za ovaj program izdvojila više od sedam i pol milijuna kuna.I u akademskoj godini 2021./2022. projekt stipendiranja studenata slabijeg imovinskog stanja realiziran u partnerstvu s gradovima Split, Zadar, Sisak, Biograd na Moru i Buzet, općinama Župa dubrovačka, Bilje, Jakšić, Nuštar, Lanišće, Barban i Pićan te Sveučilištem u Zadru i Caritasom Dubrovačke biskupije, odnosno banka se kao partner priključila njihovim postojećim programima stipendiranja.

Stipendije su dodijeljene putem natječaja, a kriteriji su bili materijalni i socijalni položaj te opći uspjeh u školovanju. U istoj akademskoj godini banka je nastavila i sa stipendiranjem studenata sportaša u svrhu poticanja izvrsnosti u sportu na hrvatskim sveučilištima.

Putem natječaja odabrano je četvero redovnih studenata, koji uz akademsko obrazovanje ostvaruju i zapažene sportske rezultate.

Komentirajte prvi

New Report

Close