Smart Industry
promo

Ojačajte poslovanje uz bespovratne vaučere za digitalizaciju

Mikro, mali i srednji poduzetnici na raspolaganju imaju tri vrste vaučera.

Promo
12. lipanj 2023. u 21:59
FOTO: Press

Vaučeri za digitalizaciju bespovratne su potpore namijenjene mikro, malim i srednjim poduzetnicima za podršku u poslovanju kroz uvođenje digitalnih alata za poboljšanje postojećih poslovnih procesa što će u konačnici rezultirati jačanjem tržišne pozicije poduzeća i rastom produktivnosti.

Danas je rijetkost pronaći tvrtku u realnom sektoru koja nije prošla kroz proces digitalizacije ili koja barem djelomično ne koristi digitalne tehnologije. Međutim, u prosječnoj manjoj tvrtki, digitalizacija još uvijek predstavlja misterij koji vlasnicima donosi psihički, financijski i organizacijski problem.

Međutim, sada kada imate priliku financirati dio potrebnog budžeta putem bespovratnih sredstava, nema izgovora. Trebate izabrati pouzdanog partnera koji će vas voditi na tom putu.

CADCAM Design Centar jedan je od pružatelja usluga u Katalogu pružatelja usluga u okviru Poziva “Vaučeri za digitalizaciju” koji je objavilo Ministarstvo gospodarstva i održivog razvoja i pokriva 3 vaučera – vaučer za strategiju digitalne transformacije, vaučer za poboljšanje digitalnih vještina i vaučer za razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga. Za vas će izraditi digitalnu strategiju, pronaći odgovarajuće poslovno rješenje, uspješno ga implementirati, i na kraju naučiti vas kako ga koristiti u svakodnevnom radu.

CADCAM Design Centar pokriva vaučer za razvoj ili primjenu složenih digitalnih proizvoda i usluga.

U svrhu poboljšanja sljedivosti, transparentnosti i produktivnosti poslovanja nude mogućnosti implementacije digitalnih rješenja visoke funkcionalnosti i stupnja složenosti koja mogu popratiti gotovo sve aspekte poslovanja od zaprimanja upita, preko razvoja proizvoda do samog praćenja i planiranja proizvodnje.

Nude najsofisticiraniju digitalnu, kolaborativnu platformu 3DEXPERIENCE koja objedinjuje poslovna i industrijska rješenja – od dizajna i razvoja, pripreme za proizvodnju i pripreme same proizvodnje, nabave, logistike, prodaje, marketinga, odnosa s kupcima i dobavljačima.

Platforma povezuje ljude, ideje, podatke i procese u jedinstveno zajedničko okruženje. “Razbija” komunikacijske prepreke između tradicionalnih organizacijskih silosa, omogućava brži i kvalitetniji protok informacija te upravljanje i razmjenu znanja.

Osigurava povezanost svih zaposlenika – koordinaciju fizički razdvojenih timova i usklađenost svih odjela unutar organizacije. Proizvodnim tvrtkama nude i programsko rješenje za dinamičko planiranje i optimizaciju proizvodnje DELMIA Ortems.

Korisnicima vaučera za strategiju digitalne transformacije CADCAM Design Centar nudi izradu digitalne strategije i akcijski plan za implementaciju koji uključuju snimanje i analizu trenutnog stanja tvrtke, ispitivanje potencijala za optimizaciju poslovanja kroz digitalizaciju, prijedlog odgovarajućeg rješenja kroz optimizaciju, metodologiju i podršku, izrada plana uvođenja te savjetovanje za implementaciju.

Stjecanje digitalnih vještina

Svrha vaučera za poboljšanje digitalnih vještina je pomoći zaposlenicima u stjecanju vještina potrebnih za provođenje digitalizacije i digitalne transformacije

Iako određen broj profesionalaca u svakodnevnoj praksi koristi neko od digitalnih rješenja, moderno poslovno okruženje zahtjeva kontinuirani rast i razvoj, samim time i nadogradnju digitalnih vještina i kompetencija. Svrha vaučera za poboljšanje digitalnih vještina je pomoći zaposlenicima u stjecanju vještina potrebnih za provođenje digitalizacije i digitalne transformacije, što može uključivati jedan ili više programa obrazovanja.

U okviru poboljšanja digitalnih vještina nude osnovne i napredne edukacije 3D dizajna i modeliranja korištenjem programskog rješenja CATIA, edukacije o metodologiji rada u konstrukciji, osnovne i napredne edukacije simulacije korištenjem programskog rješenja Simulia, edukacije za upravljanje podacima i projektima korištenjem platforme 3DEXPERIENCE.

Ako vas zanima kako upotrijebiti i najbolje iskoristiti vaučere za digitalizaciju odazovite se webinaru u organizaciji CADCAM Design Centar 14.6. u 13 h.

New Report

Close