Jednim klikom usporedite sve osiguravajuće kuće i pronađite najpovoljnije osiguranje za Vas!

Autor: Promo , 05. srpanj 2023. u 11:01
Foto: Kompare

Radi se o stranici na kojoj možete usporediti različite tipove osiguranja iz pojedine kategorije kao što je zdravstveno osiguranje ili osiguranje motornih vozila.

U izboru pravog osiguranja za vas i vaše najbliže ponekad je teško odlučiti se za jednu osiguravajuću kuću. Ponuda je široka i opsežna, a morate usporediti sve moguće značajke pojedinog osiguranja. Zato bi servis koji će analizu i usporedbu osiguranja učiniti umjesto vas bio idealan. Nasreću, Kompare.hr je tu kako bi odradio teži dio posla.

Radi se o stranici na kojoj možete usporediti različite tipove osiguranja iz pojedine kategorije kao što je zdravstveno osiguranje ili osiguranje motornih vozila. Na vama je da se izjasnite oko svojih potreba, a Kompare.hr savjetnici provest će usporedbu po tim glavnim značajkama umjesto vas. Nakon cijelog procesa, dobit ćete rezultate iz kojih je lako iščitati koja vam osiguravajuća kuća najbolje pristaje.

Jedan od najbitnijih izbora različitih tipova osiguranja je zdravstveno osiguranje. Zdravlje bi svima trebalo biti na prvom mjestu pa zato morate pomno odabrati osiguravajuću kuću kod koje ćete ugovoriti neki tip zdravstvenog osiguranja. Iako svi imaju obavezno zdravstveno osiguranje kao početni korak, mnogima ono nije dovoljno te je poželjno dodatno se zaštititi – zdravlje je često nepredvidivo, a ukoliko već bolujete od neke bolesti, vrlo je vjerojatno da osnovno zdravstveno osiguranje ne zadovoljava sve vaše potrebe.

Koje tipove zdravstvenog osiguranja mogu ugovoriti na Kompare.hr?

Dva su glavna tipa zdravstvenog osiguranja koja se mogu ugovoriti na ovoj stranici: dopunsko i dodatno osiguranje. Izaberite jednu od 7 glavnih osiguravajućih kuća u Hrvatskoj na temelju detaljne usporedbe svake ponude.

Pri izboru osiguranja, važno je znati i razliku između dopunskog i dodatnog zdravstvenog. Dopunsko zdravstveno osiguranje možete smatrati prvom nadogradnjom na obavezno zdravstveno osiguranje. Dok obavezno zdravstveno pokriva samo lijekove s A liste, dopunsko pokriva i lijekove s B liste, participaciju, liječničke preglede i liječenje te boravak u bolnici. Ono je idealno za kronične bolesnike, ali je vrlo korisno i općenito.

Druga nadogradnja zdravstvenog osiguranja je dodatno zdravstveno. Ovime preskačete uputnice i liste čekanja te sami možete izabrati liječničku ustanovu. S dodatnim zdravstvenim imate brži pristup specijalističkim pregledima i dijagnostici te su oni besplatni. Ono je idealno za ljude sa specifičnim zdravstvenim problemima koji zahtijevaju posjet specijalistima.

Zašto ugovoriti zdravstveno osiguranje preko Kompare.hr?

Dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje obavezan su korak zdravstvene zaštite kroničnim bolesnicima i ljudima koji imaju specifične zdravstvene probleme. Osim njih, dopunsko zdravstveno osiguranje može biti od pomoći svakome, a da biste si olakšali proces izbora koristite se Kompare.hr uslugom.

Na taj ćete način dobiti brzu analizu karakterističnu za vaš slučaj – Kompare.hr savjetnici sagledavaju svakog korisnika zasebno i bit ćete sigurni da je usporedba zdravstvenih osiguranja sastavljena točno po vašoj mjeri. Izbjeći ćete mukotrpan proces usporedbe velikog broja osiguravajućih kuća jer će Kompare.hr za vas osmisliti kombinacije sedam najpopularnijih osiguravajućih kuća koje nude dopunsko i dodatno zdravstveno osiguranje.

Sve u svemu, Kompare.hr će vam olakšati brigu o vlastitom zdravlju i zdravlju svojih najbližih te ćete biti sigurni da ste odabrali najbolju moguću opciju primjerenu vašoj situaciji. Odaberite Kompare.hr usluge i bit ćete mirni što se tiče zdravlja.

New Report

Close