Festival poduzetništva, obrta i OPG-a 2019. – Dan Zagrebačke županije

Autor: Promo , 06. lipanj 2019. u 14:30
Zagrebačka županija u zajedničkom djelovanju i organizaciji s gradom domaćinom, Dugim Selom, organizira veliku proslavu Dana županije u subotu 6. 7. 2019.

Zagrebačka županija u zajedničkom djelovanju i organizaciji s gradom domaćinom, Dugim Selom, organizira veliku proslavu Dana županije u subotu 6. 7. 2019.

Zagrebačka županija u zajedničkom djelovanju i organizaciji s gradom domaćinom, Dugim Selom, organizira veliku proslavu Dana županije u subotu  6. 7. 2019. Kroz različite aktivacije i bogati zabavni program tijekom čitavog slavljeničkog dana animiramo sve dobne uzraste žitelja županije i tako im se zahvaljujemo na svemu.

Uz OPG sajam gdje prezentiramo autohtone proizvode i proizvođače u županiji, postavljamo veliku kreativnu igraonicu za najmlađe, gastro show uz podjelu degustacijskih porcija za gurmane te napeti i sad već tradicionalni okršaj gradova županije u spremanju roštilja. Večer završavamo u revijalnom tonu uz veliki koncert.

Na centralnoj šetnici kroz Kolodvorsku ulicu u Dugom Selu okupljamo mnoštvo županijskih obrtnika, poduzetnika i OPG-ova koji na posebno brendiranim štandovima prezentiraju i prodaju svoje proizvode. Cilj je okupiti reprezentativne pojedince koji svojim radom na najbolji način pokazuju i gospodarske poticaje dobivene od županije i lokalnih samouprava.

Sajam službeno otvaraju župan Kožić, gradonačelnik Panian i predstavnici drugih gradova županije. Uz sajam postavljamo i info pult koji gospodarstvenicima služi za informiranje o trenutno otvorenim natječajima na regionalnoj ili nacionalnoj razini, sve u svrhu razvoja poljoprivredne ili obrtničke proizvodnje u županiji. Sve programe prezentiraju nadležne županijske agencije i tijela koja za takvu vrstu informiranja dovode svoje stručnjake i prigodne informativne brošure i letke. 

Ovim putem obavještavamo sve zainteresirane koji žele prezentirati svoje proizvode ili usluge da se prijave za besplatno sudjelovanje na manifestaciji koja će se održati u Dugom Selu, 6. srpnja  2019. godine, sve povodom obilježavanja dana Zagrebačke županije.

Lokacija samog sajma je Kolodvorska ulica u Dugom Selu.

Sajam će trajati od 8 do 20 sati.  Svim izlagačima će biti osigurani osvijetljeni štandovi i struja sukladno najavi.

Prijave se primaju do popunjavanja kapaciteta. Prostor za izlaganje ustupa se bez novčane naknade, a zavisne troškove smještaja i prijevoza pokriva izlagač.

Prijavite se putem online obrasca.

Fill out my online form.

var z18k07tw1w6clro;(function(d, t) {
var s = d.createElement(t), options = {
‘userName’:’24sata’,
‘formHash’:’z18k07tw1w6clro’,
‘autoResize’:true,
‘height’:’827′,
‘async’:true,
‘host’:’wufoo.com’,
‘header’:’show’,
‘ssl’:true};
s.src = (‘https:’ == d.location.protocol ? ‘https://’ : ‘http://’) + ‘secure.wufoo.com/scripts/embed/form.js’;
s.onload = s.onreadystatechange = function() {
var rs = this.readyState; if (rs) if (rs != ‘complete’) if (rs != ‘loaded’) return;
try { z18k07tw1w6clro = new WufooForm();z18k07tw1w6clro.initialize(options);z18k07tw1w6clro.display(); } catch (e) {}};
var scr = d.getElementsByTagName(t)[0], par = scr.parentNode; par.insertBefore(s, scr);
})(document, ‘script’);

New Report

Close